Αλκης_Καμπανος
Ελλάδα

Σαράντα ημέρες από τη δολοφονία του Άλκη: Συγκινεί ο πατέρας του 19χρονου με το μήνυμά του

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, o Aριστείδης Καμπανός έστειλε ένα φορτισμένο μήνυμα από παραφρασμένες φράσεις του Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

«Λυγίζει» και τους πιο σκληρούς το μήνυμα του Αριστείδη Καμπανού, πατέρα του δολοφονημένου Άλκη για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον άδικο χαμό του.

Ο Άλκης Καμπανός την 1η Φεβρουαρίου βρέθηκε αντιμέτωπος με χούλιγκαν που του αφαίρεσαν τη ζωή εν ψυχρώ στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη επειδή στην ερώτησή τους «τι ομάδα είστε» εκείνος απάντησε «Άρης»!

Το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έκθεσης ανέφερε ότι «Το πτώμα του Αλκιβιάδη Καμπανού φέρει πολλαπλές κακώσεις στην κεφαλή και στα άκρα. Ο θάνατός του οφείλεται σε θανατηφόρες κακώσεις στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, o Aριστείδης Καμπανός έστειλε ένα φορτισμένο μήνυμα από παραφρασμένες φράσεις του Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Αναλυτικά το μήνυμά του

«ΑΛΚΗ μου...

ενόψει των πραγματικών 40 ημερών από τις 1-Φεβ-2022 που άφησες αυτό το μάταιο κόσμο δηλαδή αύριο στις 12 Μαρ 2022 ήθελα πολύ να σου στείλω ένα μήνυμα και ελπίζω να το λάβεις εκεί ψηλά στους ουρανούς που να αντικατοπτρίζει το τι συμβαίνει στον εσωτερικό μου κόσμο αυτές τις 40 μέρες, αλλά δεν βρήκα ποιο κατάλληλες εκφράσεις, παρά τις "κλεμμένες" παραφρασμένες φράσεις του μεγάλου Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Αν ο Θεός μου δώριζε ακόμα ένα κομμάτι ζωής (δικής σου)…

Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να αγαπούν όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να αγαπούν.

Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ’ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά.

Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ’ έβλεπα, θα έλεγα «σ’ αγαπώ» και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπανός.