Για το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ, καθώς και για το σχόλιο που έκανε στο Twitter και αφορούσε τη σχέση του Χρήστου Δάντη με την παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σχετικά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, είπε: «Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας. Η Ιωάννα είναι μάχιμη και θα το ξεπεράσει και αυτό».

Όσον αφορά το σχόλιό της στο Twitter για τη σχέση του Χρήστου Δάντη με την παίκτρια του Survivor, είχε γράψει, ότι δεν θα έπρεπε να διαφημίζεται μία σχέση με τέτοια διαφορά ηλικίας.

Ερωτηθείσα για αυτό, η Αννίτα Ναθαναήλ είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το συμβάν περαιτέρω. Εκείνη τη στιγμή κακώς ενδεχομένως σχολίασα κάτι τέτοιο σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανα σκεπτόμενη σαν μάνα. Είμαστε σε μια ελεύθερη κοινωνία κι ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που αισθάνεται κι επιθυμεί στην προσωπική του ζωή».

«Εγώ θα έλεγα στην κόρη μου κάνε ότι θέλεις αλλά μην προάγεις αυτό που εν πάση περιπτώσει είναι δική σου επιλογή» , πρόσθεσε.