Η Λάρισα είναι ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας του γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ., Παύλου Μαρινάκη, στη Θεσσαλία, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο ίδιος στα Τρίκαλα πριν από λίγες ημέρες. Αν και το πρόγραμμα της επίσκεψής του στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, ο ίδιος αναμένεται θα βρίσκεται από σήμερα στη Λάρισα.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Στέλιος Κονταδάκης και οι επαφές τους αναμένεται να περιλαμβάνουν το σύνολο των εκλεγμένων κομματικών στελεχών της Ν.Δ. στον νομό της Λάρισας. Ο άνθρωπος που ήταν ενημερωμένος από την πρώτη στιγμή για την επίσκεψη του γραμματέα ήταν ο νέος πρόεδρος της «γαλάζιας» οργάνωσης στη Λάρισα, Ηλίας Σουφλιάς, ο οποίος βρέθηκε στα κεντρικά της Ν.Δ. την προγούμρνη εβδομάδα, για να σχεδιάσει και σε κεντρικό επίπεδο την επίσκεψή του.

Παρασκηνιακά, με το που κυκλοφόρησε η φήμη για την έλευση Μαρινάκη στη Λάρισα, ήχησαν για ακόμη μία φορά οι... καμπάνες των εκλογών. Βλέπετε, όπως έχουν συνηθίσει εδώ και δεκαετίες τα κομματικά στελέχη, δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πραγματική (πολιτική) φωτιά για να βλέπεις τον καπνό. Μπορώ λοιπόν να σας διαβεβαιώσω πως, παρά τις κατηγορηματικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, ολοένα και περισσότερα στελέχη της Ν.Δ. στον Κάμπο ετοιμάζονται για πρόωρες εκλογές τον Μάιο. Οταν ερωτώνται επίσημα, βέβαια, δεν επιβεβαιώνουν απολύτως τίποτα...

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 12/3