Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος στα Μελίσσια, καθώς ένα από τα SMS που αντάλλαξε με συνομήλικό του θεωρήθηκε κοροϊδευτικό. Οι δράστες χτύπησαν στο πρόσωπο τον νεαρό, ο οποίος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε επέμβαση.

Το περιστατικό, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σημειώθηκε το Σάββατο, λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος είχε ανταλλάξει κάποια γραπτά μηνύματα με έναν συνομήλικό του, κι ένα από αυτά θεωρήθηκε κοροϊδευτικό. Ακολούθως ο δράστης της επίθεσης συνεννοήθηκε με πέντε ακόμα άτομα και έστησαν ενέδρα στον 16χρονο και έναν φίλο του, έξω από μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια.

Χτυπήματα στη μύτη

Οι δράστες προκάλεσαν στον 16χρονο κατάγματα στη μύτη και μώλωπες στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος. Το θύμα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη, ενώ παρέμεινε νοσηλευόμενος για κάποιες ημέρες.

Οι αστυνομικοί έχουν ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος των ανηλίκων δραστών, αλλά και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ωστόσο, οι ανήλικοι δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.