Το απόγευμα της Τρίτης, ο 33χρονος Πολωνός, που ευθύνεται μαζί με τη σύντροφό του για τον θάνατο του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη, βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του.

Πρόκειται για τον άντρα, ο οποίος πριν από περίπου έναν μήνα προφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κέρκυρας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του 7χρονου παιδιού.

Σοκ στο πανελλήνιο

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω υπόθεση και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αυτής είχαν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Τόσο η μητέρα όσο και ο σύντροφός της έκρυβαν τα οστά του παιδιού μέσα σε αυτοσχέδιο τάφο και εν συνεχεία σε εργαλειοθήκη. Μάλιστα ο 33χρονος δράστης κουβαλούσε για πολύ καιρό παντού μαζί του την εργαλειοθήκη για να μην την βρει η αστυνομία.

Ένα κομμάτι σεντονιού

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Corfutvnews», ο 33χρονος τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντονιού και έβαλε τέλος στη ζωή του. Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Φεβρουαρίου είχαν πάρει τον δρόμο για τη φυλακή τόσο ο 33χρονος Πολωνός όσο και η 29χρονη που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου γιου της, πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη.

Ανακριτής και Εισαγγελέας μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, ομόφωνα, τους έκριναν προφυλακιστέους.