Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2022-03-10T161241_221
Ελλάδα

Συγκλονιστική περιγραφή για τον θάνατο της Ίριδας: «Ήμουν μπροστά όταν βρέθηκε το πανάκι»

Ο πατέρας ο οποίος μετέφερε ο ίδιος τα όργανα του βρέφους στην παθολογοανατόμο στα Γιάννενα, κλήθηκε μετά από λίγες ημέρες να σκάψει και το λάκκο του ίδιου του παιδιού

Εν αναμονή των απαντήσεων που αναμένεται να δώσουν οι εξετάσεις της Τζωρτζίνας προκειμένου να δρομολογηθεί η λύση για το θρίλερ της Πάτρας με το θάνατο των τριών κοριτσιών, βρίσκονται γονείς, συγγενείς, αλλά και το πανελλήνιο.

Την στιγμή που με κομμένη την ανάσα όλοι περιμένουν τις εξελίξεις της υπόθεσης, το LIVE NEWS, φέρνει στο φως μια αποκαλυπτική μαρτυρία για το θάνατο της Ίριδας.

Ειδικότερα, στο LIVE NEWS μίλησε γειτόνισσα του ζευγαριού που έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια και έχει βιώσει τους θανάτους και των τριών παιδιών.

 Όπως λέει αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS, την ημέρα που απεβίωσε η 7 μηνών Ίριδα, τον Μάρτιο του 2021, ήταν μπροστά και θυμάται την μικρή Τζωρτζίνα να κλαίει με αναφιλητά και να παρακαλάει τον Θεό να μην της πάρει το αδερφάκι της.

 «Η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά όταν έφυγε η αδερφή της και είναι τραγική η σκηνή, να κοιτάει τον ουρανό με τα χεράκια της ψηλά και να λέει «μην μου το πάρεις και αυτό» και να κλαίει με αναφιλητά. Μία μάνα να κλαίει και να φωνάζει «όχι αυτό, πάρε εμένα»… Ήμουν μπροστά, το βίωσα», είπε η γειτόνισσα στο LIVE NEWS.

 Μια μαρτυρία ιδιαίτερα καθοριστική για το θάνατο του βρέφους, καθώς αργότερα στο σπίτι της οικογένειας η γυναίκα ήταν μπροστά όταν βρέθηκε το πανάκι της Ίριδας στην κούνια της. Όπως λέει στο LIVE NEWS,  η 33χρονη μητέρα είπε αμέσως στην αδερφή της να το πάει στην αστυνομία.

 «Προσπαθούσαμε να συνεφέρουμε την Ρούλα και λέει η Δήμητρα (σ.σ: η αδερφή της) «ωχ, το πανάκι της». «Μην το ακουμπάς, βάλτο σε μία σακούλα και πήγαινέ το στην ασφάλεια», είπε η Ρούλα».

 Την ίδια ώρα το LIVE NEWS, αποκαλύπτει και μια μαρτυρία που προκαλεί όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ερωτηματικά. Σύμφωνα με το LIVE NEWS η μαρτυρία προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας που ισχυρίζεται ότι την ημέρα που πέθανε η Ιρίδα, η μητέρα της είχε κανονίσει baby sitter για να προσέχει το μωρό και την Τζωρτζίνα.

 «Έμαθε ότι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, ήταν προγραμματισμένο να πάει η μπέιμπι σίτερ να την κρατήσει για λίγες ώρες, για να βγει η μητέρα της και η αδελφή της μια βόλτα για καφέ. Της το είχαν ζητήσει από την προηγούμενη μέρα. Εκείνο το πρωινό περίμενε τηλεφώνημα κάπου στις 10 για να της πουν σίγουρα ότι θα την χρειαστούν και ποια ώρα ακριβώς», δήλωσε φίλη της οικογένειας, σύμφωνα με το LIVE NEWS

 «Ο ίδιος έσκαψε τον λάκκο της Ίριδας»

Επίσης, σύμφωνα με την μαρτυρία, στο LIVE NEWS, 2 ημέρες πριν το θάνατο της Ίριδας, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, αλλά εξακολουθούσε να έχει στενές επάφες.

 «Ήταν δύο μέρες σε διάσταση. Πριν πεθάνει η Ίριδα βλέπαμε κάθε πρωί τον Μάνο να φεύγει για τη δουλειά του και κάθε βράδυ να έρχεται. Όταν ένα ζευγάρι είναι σε διάσταση ο καθένας είναι στο σπίτι του, όπως τώρα ο Μάνος είναι στους γονείς του», αναφέρει η μαρτυρία στο Live News.

 Όπως αποκαλύπτει η γυναίκα στο LIVE NEWS,  ο 30χρονος πατέρας ο οποίος μετέφερε ο ίδιος τα όργανα του βρέφους στην παθολογοανατόμο στα Γιάννενα, κλήθηκε μετά από λίγες ημέρες να σκάψει και το λάκκο του ίδιου του παιδιού, καθώς επιθυμία της οικογένειας ήταν να ταφεί κοντά στην αδερφούλα της την Μαλένα.

 «Είναι τραγική στιγμή όταν στην ταφή του μωρού ο ίδιος ο πατέρας έσκαψε τον λάκκο της μπέμπας… Ο Μάνος έσκαψε ένα μικρό λάκκο κοντά στην Μαλένα για να είναι κοντά τα παιδιά», δήλωσε στο LIVE NEWS.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής σε πρόσφατη συνάντηση που είχε η γειτόνισσα με την Ρούλα και τον Μάνο, της εκμυστηρεύτηκαν ότι το μόνο που θέλουν είναι να μάθουν από τι έφυγαν τα παιδιά.

 Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, η 33χρονη μητέρα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Θρηνεί για τα παιδιά της και δεν βγαίνει από το σπίτι της.

 Στήριγμα της είναι η οικογένεια της, αλλά και η μητέρα του συζύγου της που την επισκέπτεται συχνά, όπως και ο Μάνος, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε διάσταση.

 Και οι δυο γονείς περιμένουν με ανυπομονησία να ολοκληρωθεί η έρευνα και να μπει ένα τέλος στην αγωνία τους, αλλά και στα βασανιστικό ερωτήματα αν οι θάνατοι των τριών μικρών κοριτσιών τους προήλθαν από εγκληματική ενέργεια.