Ο Πέτρος Φιλιππίδης , κάθισε σήμερα στο εδώλιο του δικαστηρίου, αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες.

Για το έντονο κλίμα έξω από τη δικαστική αίθουσα, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον». Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι δεν του επέτρεπαν αρχικά να μπει στη αίθουσα, στην οποία θα δικαζόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης και όπως ο ίδιος ανέφερε, τον άφησαν να περάσει, μόνο όταν είπε, πως θα βγει και θα το πει στα κανάλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε:

«Ήμουν στο δικαστήριο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα, έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κορωνοϊού.

Εγώ είπα ότι “με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω”» και πρόσθεσε: «Αφού τους είπα ότι θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα, εκείνη την στιγμή με άφησαν και μπήκα».

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα και σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», έγινε γνωστό, ότι υπήρξε ένταση ανάμεσα στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και τον πρόεδρο του ΣΕΗ. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία, είπε στον Δημήτρη Φιλιππίδη: «Εμαθα πως είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω», με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη να απαντά θυμωμένος: «Εγώ όμως δεν θέλω». «Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς;», του απάντησε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα και σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», έγινε γνωστό, ότι υπήρξε ένταση ανάμεσα στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και τον πρόεδρο του ΣΕΗ.