Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη άλλης μιας υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού κοριτσιού ηλικίας μόλις 6 ετών, με δράστη τον θείο του, στην Καλαμάτα.

Το έγκλημα τελέστηκε πριν από 8 χρόνια, ωστόσο ήλθε στο φως της δημοσιότητας μόλις τώρα χάρη σε μια εκπαιδευτικό που κατάφερε να ξεκλειδώσει την τραυματισμένη ψυχή του κοριτσιού που είναι σήμερα 14 ετών.

Ο ηλικίας 53 ετών σήμερα θείος της έχει ήδη συλληφθεί κατηγορούμενος για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και το Σάββατο οδηγήθηκε στον ανακριτή, μιας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιόν του σήμερα.

H εκπαιδευτικός που συνέβαλε στην αποκάλυψη του εγκλήματος

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τις προηγούμενες μέρες στο σχολείο της 14χρονης, όταν μια καθηγήτρια, που προφανώς καιρό τώρα είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει κατάφερε να ανοίξει συζήτηση μαζί της κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της.

Το κορίτσι εξομολογήθηκε στην εκπαιδευτικό ότι σε ηλικία 6 ετών το 2014 είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον θείο της.

Η εκπαιδευτικός, μετά την εξομολόγηση του παιδιού, κινήθηκε διακριτικά και από το σχολείο ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία ανέλαβε την υπόθεση.

Το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχολόγο και επιβεβαιώθηκαν όσα είχε εξομολογηθεί στην καθηγήτριά της, ενώ σύντομα από την Ασφάλεια σχηματίσθηκε δικογραφία. Άμεσα και αυθημερόν ενήργησε και η Εισαγγελία Καλαμάτας με την ανακρίτρια και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 53χρονου θείου.

Το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν τον 53χρονο με τις κατηγορίες του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, η κακοποίηση του παιδιού έγινε μια φορά το 2014 και τότε ήταν 6 ετών.