Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, μετά τη σύλληψη της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ειδικότερα, «Στο Πρωινό» μίλησε η νονά της Τζωρτζίνας η οποία, μεταξύ άλλων, είπε πως τελευταία φορά που μίλησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν το πρωί της Τετάρτης.

«Το παιδί αυτό το είχα σαν δικό μου και ταράχτηκα σαν να ήταν το δικό μου παιδί εκείνη την ώρα. Φυσικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι είχε επέμβει και χτυπούσε το μηχάνημα του παιδιού», είπε η νονά της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Βρίσκομαι σε σοκ, είμαι συντετριμμένη, δεν μπορούσα να φανταστώ η μάνα κάνει κακό στο παιδί. Δεν γίνεται! Ήμουν σίγουρη επειδή η μάνα ήταν δίπλα στο παιδί είναι προστατευμένο, ότι είναι ασφαλής. Αυτό που μπορώ να θυμηθώ έντονα τις τελευταίες μέρες είναι ότι με κάλεσε μια εβδομάδα πριν και μου είπε ότι "είναι όλα καθαρά. Μείνε ήσυχη, είναι όλα καθαρά"», συμπλήρωσε.

«Έπεφτε σε αντιφάσεις. Έβλεπα ότι άλλα έλεγε σ' εσάς στον αέρα, άλλα είχε πει σ' εμένα».

Η τελευταία φορά που μίλησε η νονά του παιδιού με την Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν το πρωί της Τετάρτης: «Μου είπε ότι είναι όλα καλά. Τίποτα άλλο. Υπάρχει λόγος μια μάνα να σκοτώσει το παιδί της; Μπορεί μια μάνα να σκοτώσει το παιδί της; Και γιατί; Πώς μπορεί να μου έχει προξενήσει εμένα τόσο πόνο. Γιατί ένα χρόνο γι' αυτό το παιδί έκλαιγα κάθε μέρα. Θα τη ρώταγα γιατί μου έκανες τέτοιο κακό;».

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά της νονάς της Τζωρτζίνας

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε λέγοντας: «Όλοι για τον εαυτό τους μιλάνε, μου κάνει εντύπωση. Πέθαναν τρία παιδιά και βγαίνουν όλοι και μιλάνε για τον εαυτό τους. Κυρία μου, ποιος σου έκανε κακό εσένα; Πέθαναν τρία παιδιά και η Δικαιοσύνη κατηγορεί τη μάνα ότι σκότωσε το ένα παιδί της, και το κακό έγινε σε σένα επειδή έκλαιγες; Απαντάς αν είναι ή αν δεν είναι το έγκλημα του αιώνα; Και ένα παιδί βασανίστηκε επί έξι μήνες για να πεθάνει; Και πιθανό να είδε και τα αδελφάκια του πώς πέθαναν. Και ο καθένας εδώ κοιτάει την πάρτη του; Το αν έκλαιγε ή δεν έκλαιγε και έχουν αφαιρεθεί οι ζωές τριών παιδιών; Να υπάρχει και λίγο τσίπα πια σε αυτά που λένε, όποιοι τα λένε».