Τη Δευτέρα αναμένεται η απολογία της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Στο Live News μίλησε η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, με την οποία είχε επικοινωνήσει η 33χρονη ζητώντας τη νομική της υποστήριξη όταν είχαν πεθάνει τα δύο πρώτα κορίτσια, η Μαλένα και η Ίριδα.

 «Η κυρία Πισπιρίγκου είχε επιδιώξει να με συναντήσει σε προγενέστερο χρόνο, όταν είχαν ήδη πεθάνει τα δύο πρώτα παιδιά και πριν τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. Είχε παρακολουθήσει τη δίκη της μικρής Άννυ και με είχε παρακολουθήσει ως συνήγορο. Μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν ένα άτομο που παρακολουθούσε τηλεόραση, υποθέσεις και εγκλήματα, και ζητούσε τότε τη νομική μου υποστήριξη», είπε.

 «Μου είχε προκαλέσει ενδιαφέρον γιατί δεν μου είχε φέρει ποινική δικογραφία να μελετήσω. Δεν συνέτρεχε κανένας λόγος τότε, δεν ήταν ούτε κατηγορουμένη ούτε ύποπτη, συνεπώς αυτό που της είπα και της ίδιας είναι ότι δεν χρειάζεται τη δική μου υποστήριξη και των συνεργατών μου».

 «Το ένστικτο, η πείρα μου δεν μου έδινε την αίσθηση… Είχε χάσει δύο παιδιά και αυτό με συγκλόνισε. Όταν ακούω στην άλλη γραμμή μία χαροκαμένη μάνα, συνήθως δεν με καλούν οι ίδιες, αλλά κάποιος συγγενής. Η κυρία Πισπιρίγκου δεν έβαζε τελεία. Ήταν ένα άτομο που ήθελε να είναι ένα βήμα μπροστά. Της είχε πει χαρακτηριστικά ότι αγορεύει μόνη της».

 Η κ. Παναγοπούλου περιέγραψε ένα άτομο που ήθελε να ελέγχει καταστάσεις, ενώ τόνισε πως η 33χρονη είχε νομικές και τοξικολογικές γνώσεις.