Πισπιριγκου_Δημητρα
Ελλάδα

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος πλάκωνε στο ξύλο τη Ρούλα

Τους ισχυρισμούς της υποστήριξε και η μητέρα της Ρούλας

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ-1 μίλησε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου , Δήμητρα και αναφέρθηκε στον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται από πρόθεση η μητέρα της. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατηγόρησε τον Μάνο Δασκαλάκη ότι κακοποιούσε την αδελφή της.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι «ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου», ενώ σχολίασε -αφήνοντας αιχμές- τη μεταστροφή του στο ζήτημα της εμπλοκής της κατηγορούμενης στον θάνατο του παιδιού τους.

Τους ισχυρισμούς για τον ξυλοδαρμό της 33χρονης κόρης της από τον σύζυγό της υποστήριξε και η μητέρα της Ρούλας.

Ολόκληρος ο διάλογος

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Μήνυμα του Μάνου: «έχω μετανιώσει ειλικρινά για το χτεσινό και ήταν πάνω στα νεύρα μου» και του απαντάω εγώ «αν είχες νεύρα να κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο». Την πλάκωνε στο ξύλο.
Δημοσιογράφος: Συγγνώμη, χτύπαγε τη Ρούλα;
Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ναι. Εγώ κάνω έρευνα για κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με το παιδί, όπως για την ουσία κι όλα αυτά, πως βρέθηκε, τι μπορεί να έχει γίνει…
Δημοσιογράφος: Αποκλείεις ότι έχει βάλει η Ρούλα την κεταμίνη μέσα στο σώμα;
Δήμητρα Πισπιρίγκου: Για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου, την ρώτησα. Της λέω «εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω» και μου είπε «ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ».
Δημοσιογράφος: Αποκλείεται δηλαδή να λέει ψέματα και σε σένα;
Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ναι, την ξέρω τη Ρούλα, δεν την έμαθα χτες τη Ρούλα. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει «βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα», δεν το αμφισβητείς.
Δημοσιογράφος: Πιστεύεις εσύ πως έχει κάποια εμπλοκή στο θάνατο των παιδιών ο Μάνος; Αλήθεια τώρα..
Δήμητρα Πισπιρίγκου: Όχι.
Δημοσιογράφος: Ο Μάνος πιστεύει το ίδιο για τη Ρούλα;
Δήμητρα Πισπιρίγκου: Έτσι μας έλεγε, μέχρι χθες το βράδυ.