Σοκαρισμένος δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης για τη σύλληψη της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους, της μικρής Τζωρτζίνας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» ο πατέρας μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς και στις σχέσεις που είχε η οικογένεια μαζί της.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, μιλώντας στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ», ξεκαθάρισε αρχικά πως τη γυναίκα αυτή, δεν τη πρόσεχε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές, μετά μπήκε μια άλλη γυναίκα. Άλλαξαν τρεις γυναίκες μέχρι να “φύγει” η σπιτονοικοκυρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ήταν εκείνοι που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο την πρώτη φορά.

«Είχε πέσει και από τότε έκατσε στο κρεβάτι και ένα βράδυ ξαφνικά κόντευε να κάνει σηψαιμία. Είχε μια πληγή στο πόδι μεγάλη σε βάθος. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της.Ήταν να της κόψουν το πόδι αν θυμάμαι καλά. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα», επισήμανε ο πατέρας των τριών κοριτσιών. 

Αναφέρθηκε, ακόμη, στα όσα έχουν ακουστεί περί περιουσίας που ενδέχεται να είχε η συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και για τα ενοίκια που λέγεται ότι δεν πλήρωνε η οικογένεια.

«Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε ούτε τίποτα. Εμείς της δίναμε τα ενοίκια κανονικά με αποδείξεις. Μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε όφελος. Καταρχήν, γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;», διερωτήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης.


Στις 12 το μεσημέρι θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου

Το κατώφλι της Ανακρίτριας αναμένεται να περάσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι η φερόμενη ως δράστης της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Νωρίτερα, η κ. Πισπιρίγκου φέρεται έτοιμη να υποβάλει αίτημα διαζυγίου κατά του πρώην συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, ενώ ζητούμενο παραμένει η στάση της απέναντί του στο εξής, όπως αυτή θα αποτυπωθεί και στο περιεχόμενο της απολογίας της.

Παρότι η ίδια άφησε σαφή υπονοούμενα εναντίον του χθες σε τηλεοπτική της συνέντευξη, το αν θα τον «βάλει στο κάδρο» και σε ποιο βαθμό, ενδέχεται να στρέψει τις έρευνες και σε άλλες κατευθύνσεις.

Σχεδόν βέβαιο, ωστόσο, θεωρείται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αρνηθεί ότι είναι υπεύθυνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώπιον των ανακριτικών Αρχών, όπως σχετικά προϊδέασε χθες ο συνήγορος υπεράσπισής της, μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν. Μάλιστα, η φερόμενη ως δράστις φαίνεται να επιρρίπτει τις ευθύνες για το θάνατο της Τζωρτζίνας στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, υπογραμμίζοντας διά του συνηγόρου της, ότι η προμήθεια κεταμίνης δεν είναι ούτε ευρεία ούτε και άνευ ελέγχου.


«Έχω υποστεί το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου»

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών μίλησε στην εφημερίδα «Μπαμ», διευκρινίζοντας από πλευράς του πως δεν είναι εξαφανισμένος αυτόν τον καιρό, αλλά έχει υποστεί «το μεγαλύτερο σοκ της ζωής» του και το οποίο προσπαθεί να συνειδητοποιήσει.

Ερωτηθείς γιατί αρνείται να επισκεφθεί την πρώην σύζυγό του, «αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Ήταν μια λογική απάντηση που μπορούσα να της δώσω γιατί μέσα μου δεν αισθάνομαι καλά, όχι να τη δω. Δεν γίνεται, απλά δεν γίνεται. Τους είπα από την αρχή ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Είμαι πολύ ξεκάθαρος», υποστήριξε ο κ. Δασκαλάκης,

«Πάντα έχω μπροστά μου την αλήθεια. Ποτέ δεν έχω πει το παραμικρό ψέμα. Τους είπα ότι αδυνατώ να πιστέψω πως έχει κάνει η Ρούλα αυτό ακόμα και τώρα. Θα προσπαθήσω να βρω την αλήθεια. Πάντα ήθελα την αλήθεια για τα παιδιά μου», συμπλήρωσε.

Σχετικά με την εμπλοκή του, αλλά και του πατέρα του με μια φαρμακαποθήκη, όπως ανέφερε υπαινικτικά η κ. Πισπιρίγκου, ο κ. Δασκαλάκης απάντησε ότι ο πατέρας του πράγματι εργαζόταν εκεί. «Κι εγώ μεταφέρω πράγματα από φαρμακευτικές εταιρείες από μια συγκεκριμένη εγώ, δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, μπορούν να ψάχνουν όλα», προέτρεψε ο ίδιος.

Μάλιστα, έσπευσε να δικαιολογήσει τους υπαινιγμούς της 33χρονης πρώην συζύγου του, λέγοντας ότι «είναι δύσκολη η θέση της και για αυτό αφήνει τέτοια υπονοούμενα».

«Εγώ θέλω μόνο να φανεί η αλήθεια», καέληξε.