Την αποκρυπτογράφηση της συμπεριφοράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας από την Πάτρα που κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της με κεταμίνη,  επιχειρούν να κάνουν οι ειδικοί και να τονίσουν τα σημάδια που έδειχνε από την αρχή με την συμπεριφορά της.

 Με τα βλέμματα όλων να παραμένουν στραμμένα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, πολλοί είναι τώρα αυτοί που λένε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εκδηλώσει, με συνεντεύξεις και δηλώσεις της, ανησυχητικά σημάδια.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS  και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μάριος Βογιατζής, ιδρυτής ινστιτούτου γλώσσας σώματος και ανίχνευσης ψεύδους, σημειώνει ότι από την πρώτη της συνέντευξη φάνηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κρύβει πληροφορίες.

 «Από την πρώτη συνέντευξη που έδωσε ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ήταν πολύ πιθανό ο άνθρωπος αυτός να έκρυβε πληροφορίες. Υπήρχαν κάποια σημεία, με κορυφαίο όταν ρωτήθηκε ξεκάθαρα αν έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών της που δεν απάντησε ξεκάθαρα και στο τέλος κατέληξε να ρωτάει η ίδια πώς θα ήταν δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο».

 Σύμφωνα με τον κ. Βογιατζή, «ήταν ξεκάθαρο ότι αυτός ο άνθρωπος έκρυβε πληροφορίες».

 Ο ίδιος λέει ότι και πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος ενδέχεται να γνωρίζουν πράγματα τα οποία δεν έχουν μοιραστεί.