Πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα στην υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Σήμερα ξεκίνησαν και επίσημα οι έρευνες για τον θάνατο και της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ο θάνατος της οποίας έχει απασχολήσει επίσης το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η έρευνα έχει ήδη ανατεθεί από την Εισαγγελία στην Ασφάλεια Πατρών και από το πρωί της Τρίτης αστυνομικοί της Υπηρεσίας συλλέγουν στοιχεία για τον θάνατο της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου, σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνομιλούν ήδη με στελέχη του Υγειονομικού χώρου, προκειμένου να σχηματίσουν την πρώτη εικόνα για τον θάνατο της 69χρονης καθηγήτριας η οποία απεβίωσε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο.

Σημειώνεται πως εκδόθηκε ένα απλό πιστοποιητικό από το νοσοκομείο, καθώς δε διενεργήθηκε νεκροτομή και κατά συνέπεια δεν συντάχθηκε ιατροδικαστική έκθεση.

Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται πλέον στον ιατρικό της φάκελο και κυρίως στο τι προηγήθηκε της εισαγωγής της στο Νοσοκομείο.

Η αστυνομία αυτό που θέλει είναι να εξεταστούν όλοι οι φάκελοι που αφορούν τις νοσηλείες της 69χρονης όχι μόνον από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου εξέπνευσε, αλλά και από οποιοδήποτε άλλο Νοσοκομείο όπου πιθανόν να είχε εισαχθεί στο παρελθόν με τις έρευνες να στρέφονται και σε εκείνα της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως ήδη έχουν δοθεί δια της υπηρεσιακής οδού εντολές να συλλεχθούν όλα τα ιατρικά στοιχεία που αναφέρουν το όνομα της Ευγενίας Κούτρα, «ακόμη και αν επισκέφθηκε για λίγες ώρες ένα Κέντρο Υγείας νιώθοντας κάποια αδιαθεσία», αναφέρει γνώστης των ερευνών.

Μυστήριο παραμένει και το εάν τελικά θα γίνει  της σορού της σπιτονοικοκυράς, γεγονός που, όπως φαίνεται, θα κριθεί από την πορεία των ερευνών.