Για τον θάνατο και την πιθανή εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος.

Μιλώντας στο MEGA, o δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περιουσία της σπιτονοικοκυράς, την οποία διαχειριζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Γίνεται η έρευνα στην Πάτρα για τον θάνατο της σπιτοοικοκυράς, γίνονται καταθέσεις. Μην περιμένουμε σε σύντομο χρόνο να γίνει κάποια εκταφή. Ως προς το θέμα της εκταφής, όταν γίνεται μία έρευνα, η πιθανότητα για μία εκταφή είναι το έσχατο που μπορεί να γίνει. Πρώτα οι διωκτικές αρχές θα πρέπει να βγάλουν άκρη και μετά να γίνει η εκταφή μίας σορού μίας θαμμένης γυναίκας που ετάφη πριν από 1.5 χρόνο», ανέφερε αρχικά.

«Η έρευνα δεν είναι πλήρης, ο Μάνος Δασκαλάκης για να στηρίξει τον ισχυρισμό του για την σπιτονοικοκυρά, ότι δεν συνέτρεχε λόγος για να σκοτώσει κανείς την 69χρονη, ψεύδεται.

Όλοι οι κατασκευαστές εκτιμούν πως η αντικειμενική αξία του σπιτιού της 69χρονης, υπερβαίνει τα χρέη της. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι έχουμε και δολοφονία. Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο για τα πάντα, έτσι όπως λειτουργούσε, ήταν σαν να λειτουργούσε η ίδια η γυναίκα.

Θα οχυρωθεί πίσω από το πληρεξούσιο ο Μάνος Δασκαλάκης. Οι συγγενείς θα πρέπει να καταστούν κληρονόμοι πρώτα για να δούμε τι υπάρχει, αν υπάρχουν χρήματα», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.