Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ αναμένεται αύριο καθώς μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ και τρόλεϊ θα μείνουν ακινητοποιημένα για 24 ώρες συμμετέχοντας στην Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα, για 24 ώρες θα ακινητοποιηθούν μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ και τρόλεϊ. Επίσης, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και ο Προαστιακός.

Τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, καθώς κατά την έναρξη και τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι σε αυτά έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας.

Επίσης δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και είναι πανελλαδική.

Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος

Την άρση του μέτρου του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Με κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας τους Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, δεν θα ισχύσει για αύριο, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ο Δακτύλιος στο Κέντρο της Αθήνας, λόγω της εξαγγελθείσας απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», αναφέρει η ανακοίνωση.