Την πικρία της για τον Μάνο Δασκαλάκη εξέφρασε η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μιλώντας στο Star είπε ότι «δεν την πιστεύει» ενώ δήλωσε ότι «περίμενε ότι θα πάει σπίτι της μετά την απολογία».

«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στη κατάθεσή μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου» είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας σε δημοσιογράφο, στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναφέρει ακόμα πως ήταν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινε σπίτι μετά την απολογία της.

«Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια, δεν υπάρχουν στοιχεία» υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» καταλήγει. Αφού διαχώρησε τη θέση του από την εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης περνά και… πρακτικά στην αντεπίθεση. 


Στην ανακρίτρια τις επόμενες ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο Μάνος Δασκαλάκης τις αμέσως επόμενες ώρες (πιθανόν το πρωί της Τετάρτης) θα βρεθεί ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή).

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η 33χρονη Πισπιρίγκου, που θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της ίδιας της κόρης της, απέναντί της, εκτός από τους δικαστές, θα έχει τον άλλοτε σύζυγό της.