Σε αναμμένα κάρβουνα δείχνει να κάθεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας δεδομένου ότι ξεκίνησαν ήδη οι καταθέσεις. Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στις φυλακές τη χαρακτηρίζουν ως μία ψυχρή γυναίκα.

Εκτός από τις καταθέσεις, η ανακρίτρια ζήτησε την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου για να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, με κυριότερο εξ αυτών τον τρόπο που φέρεται να προμηθεύτηκε τη θανατηφόρα ποσότητα της κεταμίνης.

Παράλληλα, μεγάλο ερωτηματικό παραμένει να αποτελεί ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς η 33χρονη κατηγορούμενη, ενδέχεται να εμπλέκεται και στον θάνατο της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα.

Οι πρώτες καταθέσεις

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις μαρτύρων που καλεί η Ανακρίτρια, με πρώτους στην λίστα της τους γιατρούς αλλά και νοσηλευτές των Νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις απογευματινές ώρες χθες Τετάρτη κλήθηκαν δύο πρόσωπα που θα προσθέσουν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση, μια γυναίκα και ένας άνδρας, για να δώσουν κατάθεση στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας.
Πληροφορίες του flamis.gr, αναφέρουν πως βρίσκονται στην Πάτρα αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών και λαμβάνουν καταθέσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της ίδιας οικογένειας.

Από το ανακριτικό γραφείο θα περάσουν όλοι οι επιστήμονες και άλλοι μάρτυρες των γεγονότων από τον Απρίλιο του 2021, όταν ξεκίνησε η πορεία του παιδιού προς τον θάνατο.

Έρευνα και για τη σπιτονοικοκυρά

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος μίλησε σήμερα Πέμπτη στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και το ενδεχόμενο εκταφής της.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περιουσία της σπιτονοικοκυράς, την οποία διαχειριζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης.
«Γίνεται η έρευνα στην Πάτρα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, γίνονται καταθέσεις. Μην περιμένουμε σε σύντομο χρόνο να γίνει κάποια εκταφή. Ως προς το θέμα της εκταφής, όταν γίνεται μία έρευνα, η πιθανότητα για μία εκταφής είναι το έσχατο που μπορεί να γίνει. Πρώτα οι διωκτικές αρχές θα πρέπει να βγάλουν άκρη και μετά να γίνει η εκταφή μίας σορού μίας θαμμένης γυναίκας που ετάφη πριν από 1.5 χρόνο»,ανέφερε αρχικά.

Η έρευνα δεν είναι πλήρης, ο Μάνος Δασκαλάκης για να στηρίξει τον ισχυρισμό του για την σπιτονοικοκυρά, ότι δεν συνέτρεχε λόγος για να σκοτώσει κανείς την 69χρονη, ψεύδεται. Όλοι οι κατασκευαστές εκτιμούν πως η αντικειμενική αξία του σπιτιού της 69χρονης, υπερβαίνει τα χρέη της. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι έχουμε και δολοφονία. Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο για τα πάντα, έτσι όπως λειτουργούσε, λειτουργούσε όπως αυτή η γυναίκα. Θα οχυρωθεί πίσω από το πληρεξούσιο ο Μάνος Δασκαλάκης. Οι συγγενείς θα πρέπει να καταστούν κληρονόμοι πρώτα για να δούμε τι υπάρχει», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Οι καταγγελίες κακοποίησης αφορούν στον πόλεμο των δύο οικογενειών Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη. Για την καταγγελία της 22ας Αυγούστου έγινε με χρονική καθυστέρηση. Το πόρισμα της κοινωνικής λειτουργού ήταν τρεις γραμμές», σημείωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο