Στα δικαστήρια βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους, το ένα μετά το άλλο μέσα σε 3 χρόνια.

Αυτή την ώρα ο Μάνος Δασκαλάκης δίνει κατάθεση ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο 30χρονος καταθέτει στο ανακριτικό γραφείο για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο του παιδιού που άφησε την τελευταία πνοή του τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας ήδη βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

Ο κ. Δασκαλάκης είναι ο πρώτος μάρτυρας που καταθέτει για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης κόρης του.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιριγκου θα καταθέσει σήμερα και σχετικά με το tablet που ετάφη μαζί με την 9χρονη κόρη του Τζωρτζίνα κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της.

Μετά από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα αναμένεται να διατάξει το άνοιγμα του τάφου της μικρής Τζωρτζίνας, προκειμένου να αφαιρεθεί το tablet και να διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την εν εξελίξει δικαστική έρευνα.