Η εξομολόγηση της 33χρονης κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, στην ανακρίτρια ήταν μια από τις τελευταίες φορές που η ίδια περιέγραψε τη σχέση της, με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μίλησε για το γάμο τους, που πέρασε από 40 κύματα τα τελευταία χρόνια. Ένα ειδύλλιο που από τις μέρες ευτυχίας που συμπύκνωναν αυτές οι εικόνες και οι εξορμήσεις με τα παιδιά τους, κατέληξε σε άγριους καυγάδες και σε μια αίτηση διαζυγίου, που έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα.

 Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του LIVE NEWS, oι δύο τους είναι πλέον αντίδικοι. Με τις αιχμές και τα καρφώματα να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Ο 30χρονος στηρίζει τη βαρύτατη κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση που έχει αποδοθεί στην 33χρονη και εκείνη τον κατηγορεί ότι την εγκατέλειψε στα δύσκολα, επειδή την πιο κρίσιμη στιγμή φοβήθηκε.

 Ενώπιον της ανακρίτριας η 33χρονη έκανε το δικό της απολογισμό.

 Κατηγορούμενη: Μέχρι τον θάνατο της Μαλένας το έτος 2018, ήμασταν μια χαρά, αλλά μετά τον θάνατό της άρχισαν τα σκαμπανεβάσματα.

 Ανακρίτρια: Όταν λέτε σκαμπανεβάσματα τι εννοείτε;

 Κατηγορούμενη: Εννοώ τα συνηθισμένα που έχουν όλα τα ζευγάρια, δηλαδή ο Μάνος έφευγε και μετά ερχόταν στο σπίτι. Και εγώ επίσης έχω φύγει από το σπίτι και εγώ επίσης.

 Σε αυτό συμφωνούν και οι δύο. Ότι τα σοβαρά προβλήματα στο γάμο και στη σχέση τους ξεκίνησαν μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2019. Κάτι που είχε επισημάνει και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από την πρώτη στιγμή, με τους ίδιους αρχικά να το αμφισβητούν.

 Την τελευταία 3ετία, η μία κρίση διαδεχόταν την άλλη. Είναι η περίοδος που έμελλε να μπει στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους και των τριών παιδιών τους. Με τον 30χρονο να επιστρέφει στο σπίτι, λίγους μόνο μήνες πριν ξεψυχήσει η 9χρονη Τζωρτζίνα.

 Ανακρίτρια: Αυτές τις κρίσεις στο γάμο σας πως τις αντιμετωπίζατε;

 Κατηγορούμενη: Όπως όλος ο κόσμος. Υπήρχε ένταση, κλάμα, παρακάλι, γιατί υπήρχαν συναισθήματα. Υπήρχαν όμως και τα παιδιά μας και αυτά ήταν πάντα ο συνδετικός μας κρίκος.

 Ανακρίτρια: Και οι δύο αντιδρούσατε το ίδιο σε αυτές τις κρίσεις;

 Κατηγορούμενη: Όχι το ίδιο. Εγώ ήμουν πιο συναισθηματική, ενώ ο σύζυγός μου θα μπορούσα να πω ότι είχε πιο βαριά συμπεριφορά. Ο χαρακτήρας μου είναι έτσι. Εκφράζομαι περισσότερο όποιο συναίσθημα και να έχω, απλά δεν το εκφράζω δημόσια.

 Όλα είχαν ξεκινήσει εντελώς διαφορετικά. Η γνωριμία τους σε γήπεδο μια μέρα που εκείνη επόπτευε σε αγώνα του, μετατράπηκε γρήγορα σε ένα θυελλώδη έρωτα, με τους δυο τους να γίνονται γονείς και να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 Τα πρώτα χρόνια τίποτα δεν δείχνει σε στενούς συγγενείς και φίλους, αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν. Το ζευγάρι δείχνει ευτυχισμένο, επικεντρωμένο όπως πιστεύουν όλοι στην ανατροφή των παιδιών τους. Στεναχωριόταν με το πρόβλημα της εγκεφαλοπάθειας που είχε η Τζωρτζίνα.

 Μέσα σε λίγα χρόνια τα πάντα άλλαξαν με τη σύγκρουση του ζευγαριού να έχει γίνει πλέον μετωπική…

 Από τις αρχές του περασμένου Φλεβάρη όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο επίκεντρο, μπροστά στις κάμερες, επιχειρούσαν να δείξουν ενωμένοι σαν μια γροθιά.

 Πίσω από τις κάμερες σε συνομιλίες που η 33χρονη θεωρούσε σωστό να ανοιχτεί είχε αρχίσει να δίνει μια πρόγευση των όσων έμελλε να ακολουθήσουν. Στις περιγραφές της, μιλάει για προβλήματα λίγων μόνο ημερών που ξεπεράστηκαν.

 Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε επισημάνει στο Live News πως οι κρίσεις στο γάμο του ζευγαριού ήταν αλλεπάλληλες και συνέπιπταν με τα δραματικά γεγονότα. Κάτι που τότε είχαν διαψεύσει τόσο ο 30χρονος όσο κι η 33χρονη που πλέον βρίσκεται στο Κορυδαλλό.

 Το ζευγάρι που τα προηγούμενα χρόνια πολλοί θεωρούσαν ευτυχισμένο και αργότερα εξαιρετικά άτυχο με την κατάσταση που κλήθηκε να διαχειριστεί είναι πια σε αντίπαλα στρατόπεδα. Με τη σύγκρουση να έχει οδηγηθεί στα άκρα και πολλούς να θεωρούν βέβαιο πως μέσα από αυτή θα ακουστούν πολλά, που ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας…