Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1-Vasilis-Labropoulos-mega-live-niews-Roula-Pispirigou-patra-milena--tzortzina-iris
Ελλάδα

Πάτρα - Βασίλης Λαμπρόπουλος: Aποκαλύπτει το μυστικό της Μαλένας – Έρχονται νέες καταιγιστικές εξελίξεις

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επανέρχεται στο απόλυτο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, με μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί, για το μυστικό της Μαλένας.

Με στοιχεία για την Ρούλα Πισπιρίγκου και όχι μόνο, που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν νέες αντιδράσεις.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δίνει ραντεβού σε λίγες ώρες στο «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega. Λίγο μετά τις 16:00 ο αστυνομικός συντάκτης θα επικεντρωθεί στον θάνατο της Μαλένας, το 2019, που ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα που πέθανε.

Τον δικό της θάνατο, διαδέχτηκε μια αλληλουχία δραματικών γεγονότων και συμπτώσεων, που ολοκληρώθηκε με το τέλος της Τζωρτζίνας τον περασμένο Γενάρη και την προφυλάκιση της μητέρας της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει αθώα, όμως ο φάκελος της πολυσυζητημένης υπόθεσης χαρακτηρίζεται από την αστυνομία απόλυτα δεμένος.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος  θα αποκαλύψει την αθέατη όψη της πρώτης τραγωδίας. Όλα όσα είχαν συμβεί πριν αφήσει την τελευταία της πνοή η Μαλένα και ποτέ μέχρι σήμερα δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Για την περίπτωση της Μαλένας το 2019, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αποκάλυψε πως έχουν καταγραφεί τραύματα που είναι εκδορές και πιθανότατα δημιουργήθηκαν πάνω στην αντίσταση του παιδιού. Ο ιατροδικαστής έχει τονίσει πως ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε από ασφυξία.

Καθοριστικό στην περίπτωση της Μαλένας αποδείχθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα που απέδωσε τον θάνατο του παιδιού σε ηπατική ανεπάρκεια. Τρία χρόνια μετά, αυτό το πόρισμα που τότε έκλεισε την υπόθεση, χαρακτηρίζεται άστοχο. Σε λίγες ώρες, η συγκεκριμένη υπόθεση θα πάρει από το «Live News», νέες διαστάσεις.