Λίγο πριν τις 7 το πρωί και μετά από εντολή της 18ης τακτικής ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα, οι αρχές προχώρησαν σήμερα στο άνοιγμα του τάφου της άτυχης Τζωρτζίνας, στο κοιμητήριο των Συχαινών, η οποία ετάφη μαζί με το αγαπημένο της τάμπλετ.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος, Απόστολος Βουλδής απευθείας από το κοιμητήριο Συχαινών, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο προκειμένου να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας και να ανασυρθεί το tablet το οποίο έχει θαφτεί μαζί της.

Σημειώνεται πως παρόντες στη διαδικασία ήταν εισαγγελικός λειτουργός, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα αλλά και συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και τώρα μένει να εξεταστεί το ταμπλετ προκειμένου να φανεί εάν μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τον θάνατο της 9χρονης από την θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Οι Αρχές ευελπιστούν ότι θα βρουν πληροφορίες μέσα από το τάμπλετ σχετικά με τις αναζητήσεις που ενδεχομένως έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη καθώς και άλλες ουσίες.

Επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί αν εκτός από το τάμπλετ θα συλλεγούν και τρίχες από το κεφάλι της Τζωρτζίνας οι οποίες, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές μπορούν να δώσουν πολύτιμα στοιχεία για την δηλητηρίαση του άτυχου παιδιού.