Δύο βίντεο με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου παρουσίασε στο «Φώς στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη που συζητήθηκαν.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε συνομιλία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη πριν τη συλλάβουν, για την ώρα θανάτου της μπέμπας, που επίσημα δεν έγινε ποτέ γνωστή. «Να σου πω Ρούλα, πότε πιστεύεις ότι η μικρή μπορεί να πέθανε; Το μωρό…», ρωτούσε η δημοσιογράφος με τη Ρούλα να της απαντά: «Το μωρό πέθανε οκτώ με εννέα το πρωί. Ο ιατροδικαστής το είπε σ’ εμένα. Είναι μεταξύ εμού και της ιατροδικαστού…».

Η Ρούλα όταν έμαθε για την εισαγγελική έρευνα



Αίσθηση έχει προκαλέσει το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως η εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου. Η Ρούλα Πισπιρίγκου τον Φεβρουάριο του 2022, λίγες μόλις ημέρες μετά το χαμό της 9χρονης κόρης της και όταν ξεκίνησαν να δημιουργούνται οι πρώτες υποψίες, ακούγεται συγχυσμένη και βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ζητά επιτακτικά από τη δημοσιογράφο να μάθει το όνομα του εισαγγελέα, που διέταξε την έρευνα για το θάνατο των τριών παιδιών της…

«Το όνομα του εισαγγελέα θέλω να μου πείτε… Το να βγαίνει ο κάθε γιατρός και να λέει ότι του κατέβει… Έχει πάρει άλλη διάσταση το θέμα. Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς. Θα μιλήσουμε όταν έχουμε τα αποτελέσματα από τα γονιδιακά και τη Τζωρτζίνα. Πείτε μου εσείς το 9χρονο ΑΜΕΑ παιδί τι μπορεί να έχει; Ναρκωτικά ή αλκοόλ για να το ψάχνουν με τοξικολογική», έλεγε φανερά εκνευρισμένη.