Ο Μάκης Λιναρδάτος, o οποίος έχει στοχοποιηθεί ως ο εραστής της Ρούλα Πισπιρίγκου, εμφανίστηκε σίγουρος για την αθωότητα της κουμπάρας του λέγοντας πως επρόκειτο για μια πολύ καλή μαμά που δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει κακό στα παιδιά της.

Οι δηλώσεις του Μάκη Λιναρδάτου

«Εμείς κατά βάθος είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για κάποιο γονίδιο ή ιατρικό λάθος. Δε πάει το μυαλό μας πουθενά αλλού, δεν είναι κάτι που έχει γίνει από χέρι. Θα βρεθεί αυτό στην πορεία. Πάνε να κάνουν λάθος, δε φταίει η Ρούλα σε κάτι. Δεν έχω μιλήσει με τη Ρούλα αυτές τις μέρες, δε νιώθω και εγώ καλά, δεν είναι και αυτή καλά, τρέχει.

Δε πιστεύω ότι είναι αλήθεια αυτά. Τη Ρούλα την ξέρω πάρα πολύ καλά, ήταν μια αξιαγάπητη μητέρα που αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά της και δεν είναι σε θέση να έκανε το παραμικρό κακό. Έχουν κάνει την τρίχα τριχιά. Δε φταίει η Ρούλα σε κάτι. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό, το πιστεύω.

Σε μια οικογένεια όλοι έχουν προστριβές. Και εγώ χωρισμένος είμαι, αυτό δε λέει κάτι. Το σημαντικό είναι πως είναι κοντά για τα παιδιά τους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον και δε ξέρεις αύριο τι μπορεί να γίνει. Τα αντρόγυνα χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν. Ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι. Δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου, εγώ αγαπημένους τους έβλεπα και έτσι συνεχίζω να τους βλέπω. Θα ξανασμίξουν.

Τη Μαλένα την αγκάλιαζα, τη φιλούσα και γέλαγε. Ήταν μια χαρά, υγιέστατο, χαρούμενο, ξαφνικά είχε πρηστεί ένας αδένας και είδαμε ότι έχει μια μορφή λευχαιμίας που ήταν όμως ιάσιμη. Περιμέναμε να γυρίσει στην Πάτρα σε 1-2 μέρες και εκεί που ήταν καλά, πέθανε. Αυτό που μου είπε τότε η Ρούλα ήταν “κουμπάρε χάσαμε τον κόσμο”. Την αγαπούσε πάρα πολύ τη Μαλένα όπως και όλα τα παιδιά» είπε ο νονός της μικρής Μαλένας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:




Ξεσπά ο κουμπάρος του Μάνου Δασκαλάκη: «Δεν είμαι πατέρας κανενός παιδιού – Δεν είχα εξωσυζυγική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Ο δικηγόρος Κώστας Κρεμμύδας, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα Μega» καθώς ο εντολέας του, και νονός της Μαλένας, κατηγορείται ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Κρεμμύδας τοποθετήθηκε σχετικά με τη θύελλα που έχει ξεσπάσει για τον κουμπάρο του Μάνου Δασκαλάκη, που σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πάτρα, ο ίδιος φέρεται να είχε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν είναι μόνο ότι κατηγορούν τον εντολέα μου και νονός της Μαλένας, ότι είχα εξωσυζυγική σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου, το θέμα είναι ότι επεκτάθηκε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, μέχρι που εμπλέκεται και σε εγκληματικές ενέργειες, ότι έχει μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί η ουσία που σκότωσε το ένα τέκνο. Επιπλέον, του καταλογίζουν ότι το ένα παιδί είναι και δικό του. Έχουν κάνει κολάζ τις φωτογραφίες των παιδιών του, και διαδίδονται διάφορα», ανέφερε αρχικά.

«Εξαιτίας της γνωριμίας του με τον Μάνο, βάφτισε τη Μαλένα, αλλά στη συνέχεια είχε ένα πρόβλημα υγείας και μετά τον θάνατο του παιδιού οι σχέσεις ατόνισαν. Αυτή τη στιγμή απειλείται ο ίδιος και η οικογένειά του. Δυο ρεπορτάζ τον «φωτογράφισαν» ως τον άνθρωπο που είχε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου», συμπλήρωσε.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κλείσει το θέμα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλλει έτσι έναν άνθρωπο», κατέληξε λέγοντας ο κ. Κρεμμύδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: