Ο τραγικός θάνατος του 17χρονου μαθητή έχει σκορπιστεί τη θλίψη σε ολόκληρο το νησί της Κεφαλονιάς ενώ παράλληλα το γεγονός ότι απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε, έχει κάνει πολλούς να ανατριχιάσουν.

Υπενθυμίζεται πως τέσσερις ανήλικοι μαθητές του ΕΠΑΛ Αργοστολίου πήγαιναν με το αμάξι που οδηγούσε ένας εξ αυτών στην περιοχή της Λάσσης.

Πήρε αμέσως φωτιά

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το αμάξι εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα σιδερένια κολονάκια του δρόμου και σε μια κολόνα και αμέσως να πάρει φωτιά.

Μετά τη σύγκρουση, από το όχημα βγήκαν σώοι οι τρεις από τους επιβαίνοντες, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο τέταρτος, που έχασε τη ζωή του, μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

Οι τρεις επιβαίνοντες που πρόλαβαν και απεγκλωβίστηκαν είναι καλά στην υγεία τους.
troxaio_kefalonia
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αργοστολίου.

Εικάζεται ότι από την πρόσκρουση έγινε έκρηξη στο ντεπόζιτο της βενζίνης και η φωτιά πέρασε γρήγορα στην καμπίνα των επιβατών.

Δείτε το βίντεο

Ποιος ήταν ο 17χρονος

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κ. Γεράσιμος Βασιλάτος μίλησε στο Kefaloniapress συγκλονισμένος για το τραγικό περιστατικό και την απώλεια του 17 χρόνου μαθητή που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή σε τόσο μικρή ηλικία.

«Ήταν ένα χαρούμενο και εργατικό παιδί που φοιτούσε στο ΕΠΑΛ στον Τομέα Εφαρμογών Πληροφορικής με μεγάλα όνειρα για τη ζωή και ανυπομονούσε να ολοκληρωθεί το σχολικό έτος σε δυο μήνες ώστε να μπορέσει να εργαστεί και μάλιστα ένα από τα όνειρα του ήταν να εργαστεί και στο εξωτερικό».