Σε χειρουργική επέμβαση είχε υποβληθεί πριν από περίπου δύο χρόνια ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, καθώς είχε διαγνωστεί με μυική ατροφία. Μάλιστα το κύμα συμπαράστασης του κόσμου τόσο για το αγοράκι, όσο και για την οικογένειά του ήταν τεράστιο, καθώς η μεγάλη περιπέτεια της υγείας του δεν άφησε ασυγκίνητη την ελληνική κοινωνία.

Ο μικρός έδωσε «μάχη», βγήκε νικητής και χθες έγινε 4 ετών. Οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν τον μικρό και εξέφρασαν για ακόμη μια φορά την ευγνωμοσύνη τους.

Η τρυφερή ανάρτηση

«Ο μικρός μας γιόρτασε τα γενέθλιά του με κέφι και χαρά! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, την αγάπη σας και τη συνεχή στήριξη σας! Χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ! Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία και όμορφες στιγμές!», έγραψαν χαρακτηριστικά και κοινοποίησαν ένα βίντεο με τον μικρό να σβήνει το κεράκι.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ έγινε τεσσάρων!!!

Ο μικρός μας γιόρτασε τα γενέθλιά του με κέφι και χαρά!!! Σας ευχαριστουμε για τις ευχές σας, την αγάπη σας και τη συνεχή στήριξη σας!!! Χωρίς εσας δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ!! Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία και όμορφες στιγμές!!!

Δημοσιεύτηκε από Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ στις Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022