Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ, το παιδί που κινητοποίησε και συγκίνησε το πανελλήνιο και την Κύπρο, είναι όλο και καλύτερα και οι γονείς του ευγνώμονες.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Τρόμος στην Τσιμισκή - Οδηγούσε αμέριμνος στο αντίθετο ρεύμα (Βίντεο)

«Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια», λένε οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Μάλιστα, οι ίδιοι κάνουν λόγο για «θαύμα», καθώς τον βλέπουν να περπατά και να ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες, τέσσερα χρόνια μετά τη θεραπεία του.

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη μέρα της θεραπείας, χάρη στην οποία ο μικρός μας δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες. Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς!», σημειώνουν σε ανάρτηση οι γονείς του, ενώ στο βίντεο που τη συνοδεύει το παιδί περπατά προς τον πατέρα του.

Δείτε το βίντεο:

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη μέρα της θεραπείας, χάρη στην οποία ο μικρός μας δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες. Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς!

Δημοσιεύτηκε από Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ στις Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023