Στις φυλακές του Κορυδαλλού βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου με την κατηγορία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης, Τζωρτζίνας ενώ την ίδια στιγμή ραγδαία εξελίσσονται οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η 33χρονη συνεχίζει να επιμένει στην αθωότητά της ενώ παράλληλα οργανώνει την υπερασπιστική της γραμμή.

Χθες, δύο μέσα ενημέρωσης, η εφημερίδα Πελοπόννησος και η εκπομπή του STAR "Αλήθειες με τη Ζήνα" φιλοξένησαν δηλώσεις της 33χρονης.
Το δημοσίευμα της εφημερίδας μετέφερε μεταξύ άλλων πως η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα για τον χαμό των κοριτσιών αλλά και για τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαιώνοντας πως σκοπεύει να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.
«Ναι, θα το κάνουμε. Αν και υπάρχει δυσκολία σε τεχνικούς συμβούλους που απαιτούνται. Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί και ξαφνικά μαζεύτηκαν όλοι. Αλλά, θα γίνει με τεχνικούς συμβούλους, για να ενισχυθεί το αίτημα όπως πρέπει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, είναι «πολύ χάλια ψυχολογικά», προσθέτοντας πως δεν περίμενε «ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε». Εκτίμησε ότι η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει, δηλώνοντας βέβαιη πως και τα τρία παιδιά της «ξέρουν τι μάνα είχανε».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και όταν τη ρώτησαν για το πώς είναι η ζωή στις φυλακές, με εκείνην να απαντά ότι έχει χάσει επτά κιλά, «αφού δεν πάει τίποτα κάτω». Μόνο της στήριγμα η οικογένειά της, καθώς ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της έχει πάρει σαφείς αποστάσεις. «Εντάξει, φάνηκε ο άνθρωπος. Ουδέν σχόλιον» είπε για τον 30χρονο.

«Δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο»

Στην απώλεια της μικρής Τζωρτζίνας αναφέρθηκε η 33χρονη μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του STAR. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει με σιγουριά πως δεν μπορεί να βρει κάτι κακό που μπορεί να έκανε στα παιδιά της, ενώ εκφράζει τη δυσαρέσκειά της με το γεγονός πως άνθρωποι που δεν την ξέρουν, την παρουσιάζουν ως τέρας.
«Κατηγορούμαι για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, με ενδείξεις… Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει. Από εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό» σχολίασε.

Το παράπονό της από τον Μάνο Δασκαλάκη

Δεν θα ήταν δυνατόν να μην γίνει λόγος και για τον πατέρα των τριών κοριτσιών, τον Μάνο Δασκαλάκη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε πως εκείνος ζει πλέον στην Αθήνα με την καινούργια του σχέση και πλέον δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της.
«Είπα ότι δε θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Αυτό είπα και στους δικηγόρους και αυτό είπα να πουν προς τα έξω. Αφού με ρωτάς όμως… Ο Μάνος… Δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα όλα κι όλα μαζί του και μετά έκοψε την επικοινωνία. Δε μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του τού είχε σκοτώσει τα παιδιά, ή έστω το ένα από τα τρία, και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά, τι να πω… Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες που ήταν άκαρπες. Η στάση του είναι ανεξήγητη» ανέφερε.
Και συμπλήρωσε πως «Ε, εντάξει, προφανώς και περίμενα κάτι παραπάνω, γιατί με τον Μάνο ήμουν 9 χρόνια. Είχαμε μια οικογένεια και τρία παιδιά μαζί. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μου πει ένα "γιατί εμένα". Όχι δημόσια και να τα βλέπω από την τηλεόραση και να μου τα μεταφέρουν. Εμένα της ίδιας να μου πει "γιατί; γιατί τα παιδιά μας;” αφού το θεωρεί δεδομένο».

Τέλος, αρνήθηκε οποιαδήποτε κακοποίηση της Τζωρτζίνας από συγγενικό πρόσωπο του Μάνου και πως οι μελανιές στο μωρό είχαν προκληθεί από άγαρμπους χειρισμούς του συγκεκριμένου προσώπου. Όσο για την καταγγελία στο "Χαμόγελο του Παιδιού", υποστήριξε ότι έγινε από πρώην του Μάνου για λόγους εκδίκησης και πως η κοινωνική λειτουργός δεν βρήκε απολύτως τίποτα.