Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, αλλά και οι αποκαλύψεις για το θρίλερ στην Πάτρα με το θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Όσο η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται προφυλακισμένη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με χορήγηση κεταμίνης στο ένα από τα τρία παιδιά της, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται.

Σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega έκανε μια ακόμη αποκάλυψη, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Βασίλη Λαμπρόπουλο οι γιατροί στο Ρίο είχαν υποψιαστεί πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και είχαν ειδοποιήσει το Παίδων, όπου είχε μεταφερθεί η μικρή Τζωρτζίνα.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπήρξε επικοινωνία - προειδοποίηση από το νοσοκομείο του Ρίου προς το νοσοκομείο Παίδων ότι κάτι περίεργο υπάρχει στη συμπεριφορά της μητέρας.

Το MEGA αποκαλύπτει πως οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με τα περίεργα επεισόδια που είχε εμφανίσει η 9χρονη.

 Συγκεκριμένα, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές ήταν οι κινήσεις της που είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους. Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

 Τελικά δεν υπήρξε επιτήρηση της Τζωρτζίνας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων να λένε πως δεν ήταν δυνατόν να της βάλουν φρουρούς ή να υπάρχει συνεχόμενη παρουσία γιατρών και νοσηλευτών στο δωμάτιο που βρισκόταν η 9χρονη.

 Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε πλάκα και αποκαλούσε… Αϊνστάιν την 33χρονη πριν εκείνη συλληφθεί.