Στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη προσπάθειά της να βρίσκεται εντός νοσοκομείου η μικρή Τζωρτζίνα όταν έφυγε από τη ζωή, προκειμένου να «χτίσει» ένα ισχυρό άλλοθι, αναφέρθηκε εκτενώς ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο έμπειρος ταξίαρχος εν αποστρατεία αποκάλυψε ότι η 33χρονη μητέρα «ήθελε να χτίσει ένα άλλοθι». Μάλιστα, επεσήμανε ότι «δεν το έχτισε μόνη της». «Γιατί όταν και ο Μάνος Δασκαλάκης παρακαλούσε να μπει το παιδί στη ΜΕΘ για να ενυδατωθεί, είχε κάνει εξετάσει ο πατέρας στο δικό του εργαστήριο ότι το παιδί χρειαζόταν ενυδάτωση;», αναρωτήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο κ. Κατερινόπουλος.

«Θα υπήρχε κίνδυνος»

«Ένα παιδί χάθηκε στο σπίτι. Αυτό το άτυχος βρέφος έξι μηνών. Ένα άλλο παιδί πέθανε στο νοσοκομείο, η μικρή Μαλένα και στράφηκαν κατά γιατρών, αναζητώντας ευθύνες. Εάν και η Τζωρτζίνα άφηνε την τελευταία της πνοή στο σπίτι, τότε θα υπήρχε μεγάλος κώδωνας κινδύνου, θα εγείρονταν ερωτηματικά. Άρα έπρεπε να μεθοδευτεί να πεθάνει μέσα σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Ήταν όλα μεθοδευμένα», υπογράμμισε ο ταξίαρχος.

«Γιατί να είναι μόνοι τους σε μονόκλινο; Γιατί επέμεναν να μπει σε ΜΕΘ; Όλα αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη, είναι ενδείξεις, όχι αποδείξεις», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.

Οι αποδείξεις, όπως είπε θα έρθουν από τους έγκυρους επιστήμονες, για τους θανάτους των παιδιών.