Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα. Μάλιστα, μια νέα εξέλιξη «βόμβα» έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε από τη δουλειά του.

Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του Star, σύμφωνα με το οποίο, ο πατέρας των άτυχων, μικρών κοριτσιώναπό την Πάτρα τα τελευταία δυόμιση χρόνια εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία. Όταν χώρισε με την Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε μετάθεση για την Αθήνα και εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, αλλά σε διαφορετικό πόστο.

«Όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις»

Όταν άρχισαν να βγαίνουν στο φως τα στοιχεία της υπόθεσης οι εργοδότες του Μάνου τον έθεσαν σε καθεστώς παύσης, ενώ του είχαν πει πως όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις.

Ωστόσο, έγινε γνωστό πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχασε τη δουλειά του και τελικά απολύθηκε.

Όταν είχε συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την αποκάλυψη ότι θανατηφόρα δόση κεταμίνης χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα, υπήρχαν υποψίες πως ίσως ο Μάνος Δασκαλάκης σχετίζεται με τη χορήγηση της ουσίας, μέσω της δουλειάς του.

Τότε ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν είχε καμία πρόσβαση σε τέτοιου είδους ουσίες μέσω της μεταφορικής, και δε θα μπορούσε να γνωρίζει τι μετέφερε η εταιρεία στην οποία δούλευε.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από τους ιθύνοντες της συγκεκριμένης εταιρείας καθώς είχαν πει πως τα κουτιά με τα φάρμακα έφταναν σφραγισμένα στον προορισμό τους.

Τι λέει η πλευρά Δασκαλάκη για το τεστ DNA για Ίριδα και Μαλένα

Την ίδια στιγμή, τη Μεγάλη Τετάρτη κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ανέφεραν πως ο Μάνος Δασκαλάκης ενδέχεται να ζητήσει τεστ DNA για την Μαλένα και την Ίριδα.

Μέλη της ευρύτερης οικογένειας Δασκαλάκη δήλωσαν στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», ότι μέχρι στιγμής το ζήτημα της πατρότητας και της εξέτασης DNA είναι πρώιμο.

Οι ίδιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να διενεργηθεί εξέταση DNA και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη φάση.

Ταυτόχρονα αναφέρουν ότι δεν έχουν αμφιβολίες ότι η Μαλένα και η Ίριδα είναι παιδιά του Μάνου Δασκαλάκη, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχει κλονισμός απέναντι στο πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Το τεστ DNA θα δείξει τα κίνητρα – Θα έρθουν αποκαλύψεις»

Σχολιάζοντας την παραπάνω εξέλιξη, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, επεσήμανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: «Ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι’ αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA».

«Και ο ίδιος είχε εκφραστεί πριν μερικές μέρες, αν δεν κάνω λάθος, σε κάποια διένεξη που είχε με την κυρία, ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά. Σημασία έχει να αποδειχθεί ότι είναι δικά του τα παιδιά» συμπλήρωσε.

Όμώς πως θα μπορούσαν, τα αποτελέσματα ενός τεστ πατρότητας να επηρεάσει τις έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών; Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο «με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως».