Την τακτική της φαίνεται πως αλλάζει η προφυλακισμένη με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Ρούλα Πισπιρίγκου αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης που είχε σκοπό να καταθέσει.

Με τη σύμφωνη γνώμη της, οι δικηγόροι που την υπερασπίζουν αποφάσισαν -για την ώρα- να ακυρώσουν το αίτημα αποφυλάκισης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέρεται ότι οι συνήγοροι της έγκλειστης 33χρονης, αποφάσισαν ν’ αλλάξουν στρατηγική, χωρίς αυτό να οφείλεται σε κάποιο «εμπόδιο» ή σε κάποια διαφορετική δεύτερη σκέψη ως προς την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης… με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Που οφείλεται η αλλαγή

Με την εισαγγελική έρευνα για τη Μαλένα και την Ίριδα να είναι σε εξέλιξη, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, είνα πιθανό να να ενισχύσουν το αίτημα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η υπόθεση του ότι ίσως να έχει αποφυλακιστεί η Ρούλα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και -αν προκύψει κάτι το ενοχοποιητικό- να συλληφθεί εκ νέου και να προφυλακιστεί πάλι, με ένα επιπλέον κατηγορητήριο.

Με την απόφαση να είναι ειλημμένη, δεν πρόκειται να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης πριν τελειώσει η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και του Ιατροδικαστικού διδύμου Καρακούκη – Καλογριά για τις απώλειες της Μαλένας και της μικρής Ιριδας.