Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται στο «φως» σχετικά με το θρίλερ της ΠάτραςΕιδικότερα, η εκπομπή Tlive αποκάλυψε ότι είχε χορηγηθεί κεταμίνη στην Τζωρτζίνα για ιατρικούς λόγους αρκετούς,  ωστόσο μήνες πριν φύγει από την ζωή.

Στις 15 Απριλίου 2021, χορηγήθηκε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα για τη διατήρηση της καταστολής, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη μέσα στη ΜΕΘ.

Τότε, οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να διασώσουν ό,τι μπορούσαν από τον εγκέφαλο του μικρού, 9χρονου κοριτσιού, καθώς είχε υποστεί ανακοπή και επανήλθε μετά από 55 λεπτά.

Όσον αφορά στην ποσότητα που χορηγήθηκε στην 9χρονη ήταν μία φαρμακευτική δόση, δηλαδή λιγότερο από μία αμπούλα, που της δόθηκε εκείνη την ημέρα.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, μετά τον θάνατό της τον Ιανουάριο του 2022, η ποσότητα που βρέθηκε στο αίμα της ήταν 10 με 15 αμπούλες κεταμίνης.

Η μονάδα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου διαθέτει αυστηρά, σύμφωνα με πληροφορίες τρεις αμπούλες κεταμίνης, που βρίσκονται ασφαλισμένες και κλειδωμένες στο φαρμακείο της κλινικής. Όταν μάλιστα χρησιμοποιείται μία από αυτές, αντικαθίσταται μόνο με την υπογραφή του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων.