Το βιασμό της από γνωστό σκηνοθέτη μέσα στο αυτοκίνητό του κατήγγειλε νεαρή ηθοποιός που έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Η ηθοποιός υπέβαλε μήνυση πριν από μερικές μέρες εναντίον πολύ γνωστού σκηνοθέτη για το βιασμό της, που έλαβε χώρα το 2010, όταν ήταν μόλις 21 ετών.

Ο πασίγνωστος σκηνοθέτης έχει σκηνοθετήσει αναρίθμητες τηλεοπτικές παραγωγές, με το πιο πρόσφατο σίριαλ που φέρει την υπογραφή του, μάλιστα, να παίζεται αυτή την περίοδο σε κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι και να σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Όπως αναφέρει η ηθοποιός στη μήνυσή της, γνωρίστηκε με το σκηνοθέτη το 2009 σε κοινή φιλική παρέα.

Λέει πως δεν του είχε δώσει ποτέ το δικαίωμα για κάτι περισσότερο και πως η σχέση τους ήταν ξεκάθαρα φιλική. Μάλιστα, είχε γνωρίσει και τη γυναίκα και το παιδί του σκηνοθέτη και απλώς μερικές φορές είχαν βγει μαζί με κοινές παρέες για να διασκεδάσουν, τίποτα περισσότερο. Κάποια στιγμή, αρκετούς μήνες μετά τη γνωριμία τους, ο σκηνοθέτης, σύμφωνα πάντα με τη μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του, της πρότεινε να πάνε μαζί για φαγητό και στη συνέχεια για ποτό σε κάποιο νυχτερινό κλαμπ, όπου θα συναντιόντουσαν και με άλλα άτομα που έκαναν όλοι μαζί παρέα εκείνη την εποχή.

Στο εστιατόριο έφαγαν και ήπιαν κρασί με το σκηνοθέτη να παραγγέλνει και δεύτερο μπουκάλι. Η νεαρή άρχισε να μη νιώθει καλά και να χάνει τον έλεγχο της συνείδησής της. Τότε, είπε στο σκηνοθέτη να φύγουν, γιατί φοβόταν ότι θα λιποθυμήσει.

Μετά από αυτό δεν θυμάται τίποτα. Όπως λέει η ηθοποιός -33 ετών σήμερα- στη μήνυσή της, από τη στιγμή που έφυγαν από το μαγαζί και μέχρι να ξαναβρεί τις αισθήσεις της, έχει ένα κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάται είναι όταν, τελικά, άνοιξε ξανά τα μάτια της να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο του σκηνοθέτη κι εκείνος να έχει ήδη διεισδύσει μέσα της και να συνουσιάζονται εν αγνοία της και χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όπως λέει, τότε άρχισε να ουρλιάζει, να κλαίει και να τον κλοτσάει. Βρίσκονταν σε ένα σκοτεινό παρκινγκ και φοβήθηκε για τη ζωή της κι έτσι δεν έφυγε, αλλά του ζήτησε να φύγουν. Ο σκηνοθέτης, τότε, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και πήγαν μαζί στο κλαμπ, όπου συναντήθηκαν με την κοινή παρέα. Όπως αναφέρει η κοπέλα στη μήνυσή της, δεν κατήγγειλε από τότε το βιασμό, γιατί φοβήθηκε. Όλο αυτό το ξέρει κι άλλος άνθρωπος, όπως αναφέρει στη μήνυσή της. «Δώδεκα χρόνια δεν μπορούσα να το πω, το λέω τώρα, τώρα βρήκα το θάρρος», υποστηρίζει και ζητά από την Εισαγγελία να ξεκινήσει η έρευνα εναντίον του σκηνοθέτη.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 3 Μαϊου 2022