Ένα ντοκουμέντο από τις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη Τζωρτζίνα επιβεβαιώνει ότι υπήρξαν παραλείψεις κατά την αρχική διερεύνηση της περιπέτειας που ζούσε η 9χρονη.

Πρόκειται για τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν μετά την πρώτη ανακοπή που έπαθε το παιδί, για το θάνατο του οποίου είναι προφυλακισμένη η μητέρα του Ρούλα Πισπιρίγκου.


Μετά την πρώτη εκείνη ανακοπή, το άτυχο παιδί είχε επανέλθει στη ζωή μετά τις υπερπροσπάθειες των γιατρών αλλά δυστυχώς, η επόμενη ανακοπή που έπαθε, λόγω της κεταμίνης, της πήρε τελικά τη ζωή.

Ενώ οι τωρινές εξετάσεις που έγιναν μετά το θάνατο του παιδιού έδειξαν ότι πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, την πρώτη φορά που είχε πάθει ανακοπή (και τότε επέζησε) δεν της είχαν γίνει εξετάσεις για την ουσία αυτή, την κεταμίνη δηλαδή, αλλά για άλλες ουσίες.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, η συγκεκριμένη εξέταση μετά την πρώτη ανακοπή που έπαθε το 9χρονο παιδί, δεν έγινε στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ένα μικρότερων δυνατοτήτων τοξικολογικό εργαστήριο…



Στο έγγραφο φαίνεται ότι οι επιστήμονες αναζήτησαν στον οργανισμό της Τζωρτζίνας άλλες ουσίες αλλά όχι κεταμίνη. Κατά συνέπεια βέβαια, αφού η ουσία δεν αναζητήθηκε, δεν βρέθηκε…

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οποιοσδήποτε λοιπόν είδε αυτό το χαρτί, θα μπορούσε εύκολα να συμπεράνει ότι την κεταμίνη δεν την αναζητούν στις τοξικολογικές και άρα δε θα βρεθεί αν την χρησιμοποιήσει στο μέλλον…




Πάντως, σε ερώτηση στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο αν υπάρχουν δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας από εκείνη την περίοδο, προκειμένου να επανεξεταστούν, το νοσοκομείο απάντησε αρνητικά…

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη και τα όσα είπε στο MEGA, ένα πρόσωπο κλειδί αναμένεται να φωνάξει για κατάθεση η πλευρά Δασκαλάκη.

Πρόκειται για την παιδοψυχολόγο της Τζωρτζίνας, που παρακολουθούσε το παιδί μετά τον θάνατο της Μαλένας και αναμένεται να συνεισφέρει στην υπόθεση.