Μετά από ένα μπαράζ εμφανίσεων και συνεντεύξεων ο Μάνος Δασκαλάκης εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους τραγικούς πρωταγωνιστές στην τραγωδία της Πάτρας, με το θάνατο των τριών παιδιών του και την σύζυγό του να βρίσκεται προφυλακισμένη.

 Στις 6 του περασμένου Απρίλη, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, όταν μπροστά στις κάμερες χαρακτήριζε, μεταξύ άλλων, αδιάσειστα τα στοιχεία που έστειλαν την 33χρονη στη φυλακή για την οποία έλεγε λίγο καιρό νωρίτερα ότι ήταν υπόδειγμα μητέρας και γυναίκας, ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη.

Λίγες μέρες μετά ακολούθησε η συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη, με τον ίδιο στη συνέχεια να αλλάζει τακτική και να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το LIVE NEWS εστιάζει μέσα από μαρτυρίες στενών φίλων του, που συνεχίζουν να μιλούν μαζί του, στις δύσκολες μέρες του 30χρονου.

 Τον τρόπο που βιοπορίζεται, τις αγωνίες που έχει για την έκβαση της υπόθεσης, αλλά και την πόλη που βρίσκεται για να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

 «Είναι στην Αθήνα και περιμένει να μάθει τις εξελίξεις», αναφέρουν μαρτυρίες στο Live News.  Ο 30χρονος παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση και όπως λέει στους φίλους του, θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η υπόθεση συνολικά.

 Όπως προκύπτει απ’ τις τελευταίες συνομιλίες με τους στενότερους φίλους του, δε φοβάται και δεν πιστεύει ότι θα του ασκηθεί δίωξη, δεν αλλάζει το παραμικρό από τα όσα είπε για την 33χρονη στην ανακρίτρια αλλά και μπροστά στις κάμερες και δηλώνει στη διάθεση των Αρχών, αν κληθεί για νέα συμπληρωματική κατάθεση.

 Ο 30χρονος σταμάτησε να δουλεύει στην Πάτρα, είναι παντού αναγνωρίσιμος ακόμα και στην Αθήνα και για το βιοπορισμό του, βοηθούν λίγο πολύ όλοι εκείνοι που έχει επιλέξει να έχει κοντά του, αυτό το δύσκολο διάστημα.

 Η χθεσινή αποκάλυψη του LIVE NEWS για εγγραφή του στο Facebook σε group για μηχανές στις 13 Απριλίου, προκάλεσε αντιδράσεις στους κόλπους των μελών, με τον 30χρονο τελικά να διαγράφεται.

 Οι συζητήσεις για τον Μάνο Δασκαλάκη είναι συνεχείς και στην Πάτρα, που μέχρι και πριν από περίπου έναν μήνα ζούσε και εργαζόταν.

 Ένας από τους πρώην εργοδότες του, προσπαθεί τις τελευταίες μέρες μάταια όπως μας λέει, να επικοινωνήσει μαζί του, για να του στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης.

 Ο 30χρονος έχει πλέον καθημερινή επικοινωνία μόνο με τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους του.

 Η ζωή του Μάνου Δασκαλάκη είναι γεμάτη ανατροπές όπως και οι αντιδράσεις του. Από το 2019 όταν συντετριμμένος από τον θάνατο της Μαλένας μιλούσε για πρώτη φορά στο newsit.gr, στην κοινή συνέντευξη που έδωσε στο Star με την 33χρονη κατηγορούμενη πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οργισμένος αυτή τη φορά με τα δήθεν ψέματα σε βάρος της, στα λόγια του στο LIVE NEWS μια μέρα πριν από τη σύλληψη της 33χρονης όταν επέμενε στην ίδια γραμμή.

 Και από εκεί στην στροφή 180 μοιρών μπροστά στις κάμερες έξω από το γραφείο της ανακρίτριας και απέναντι από την Αγγελική Νικολούλη να δηλώνει έκπληκτος.

 Όπως αναφέρει το Live News, πλέον αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, μένει στην Αθήνα, σπάνια εμφανίζεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του εκεί που είναι θαμμένα τα παιδιά του και παραμένει πάντα στο κάδρο της μεγάλης έρευνας.

 Σε ανοιχτή γραμμή με τον δικηγόρο του, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ο 30χρονος αγωνιά και σκέφτεται τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.