Σε μια προκλητική και παράλληλα ανατριχιαστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook προχώρησε, ο συζυγοκτόνος της άτυχης 43χρονης στην Καβάλα, μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται.

Θυμίζουμε ότι ο 55χρονος νοσηλεύεται επειδή μετά που σκότωσε την άτυχη φαρμακοποιό τραυμάτισε τον εαυτό του αφού, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η ανάρτησή του είναι αδιανόητη, όσο και προσβλητική, καθώς είναι από τη μέρα του γάμου του με την Αΐντα, όπου την κρατάει στα χέρια, ενώ η ίδια φοράει το νυφικό.

«Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς», έγραψε ο γυναικοκτόνος στο Facebook, στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει προκαλέσει την αντίδραση των συγγενών και των φίλων της Αΐντα.

Δείτε τη φωτογραφία



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, αν και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ η Αστυνομία έχει στα χέρια της το βίντεο από τις κάμερες του φαρμακείου. Μάλιστα, φαίνεται ο 55χρονος να στραγγαλίζει την φαρμακοποιό και στη συνέχεια να σκέφτεται ποια ακριβώς θα είναι η επόμενη κίνησή του. Μετά από ώρα ξεκινάει να τραυματίζει τον εαυτό του και έπειτα από πολλές ώρες ειδοποιεί τις Αρχές για το ότι σκότωσε τη σύζυγό του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Alpha