Ο τέταρτος άνδρας που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό αναμένεται να καταθέσει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μυστήριο ωστόσο καλύπτει τον τρίτο καταγγέλλοντα, καθώς ο συνήγορός του Γιάννης Βλάχος, ανέφερε στο δικαστήριο πως δεν μπορεί να τον εντοπίσει, ενώ έγινε προσπάθεια και από την έδρα του δικαστηρίου χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτό οδήγησε την πρόεδρο να ζητήσει να προσέλθει σήμερα ο τέταρτος άνδρας που έχει καταγγείλει τον Λιγνάδη, ο οποίος έχει καταθέσει πως ο σκηνοθέτης τον βίασε πριν από επτά χρόνια όταν ήταν 17 ετών.

Ο νεαρός άνδρας έχει καταθέσει πως γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη στην πλατεία του Αγίου Παύλου και πως όταν εκμυστηρεύτηκε στον σκηνοθέτη τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο σπίτι του, εκείνος του πρότεινε να μείνει μαζί του για να βρει διέξοδο.

Εκεί υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον κατηγορούμενο. Σύμφωνα με την εισαγγελέα που ζήτησε την παραπομπή του σκηνοθέτη, υπήρξαν ερωτικές επαφές τις οποίες «το θύμα δεν απολάμβανε αλλά ανεχόταν για να παραμείνει στο σπίτι, όπως παραδέχεται».