Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
alexandros_papaiwannidis
Ελλάδα

Γλυκά Νερά-Δικηγόρος Αναγνωστόπουλου: Είναι απόλυτα μετανιωμένος – Τι ανέφερε για την πολύωρη απολογία (Βίντεο)

«Η τιμωρία του είναι δεδομένη, το είπε και ο ίδιος»

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μίλησε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο , Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης και τοποθετήθηκε επί της στάσης που κράτησε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά κατά τη χθεσινή δίκη του.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως η στάση και η γραμμή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν άλλαξε σε επίπεδο υπεράσπισης. Είπε πως κατά τη χθεσινή πολύωρη δίκη προσπάθησε να αναδείξει τα γεγονότα εκείνης της ημέρας για να φανεί η ψυχολογική του κατάσταση.

«Ένα έγκλημα που έγινε εν βρασμώ ψυχής μπορεί να έχει διαφορετική ποινική μεταχείριση», εξήγησε ο δικηγόρος.

Ερωτηθείς σχετικά με τις αναφορές περί επιθετικής συμπεριφοράς της Καρολάιν τόνισε πως το γράφει και η ίδια στο ημερολόγιο της, αλλά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν το ανέδειξε.

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πιλότος, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε πως είναι απόλυτα μετανιωμένος: «Το λέει καθημερινά ότι έχει μετανιώσει και προσπαθεί με όποιο τρόπο να σώσει ότι είναι δυνατό από αυτή την κατάσταση».

«Η τιμωρία του είναι δεδομένη το είπε και ο ίδιος, το ζήτημα είναι αν το δικαστήριο θα κρίνει την ψυχική του κατάσταση κι αν θα μπορεί να αξιολογήσει τον χαρακτήρα του. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει θα πληρώσει», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο