Στον τηλεοπτικό σταθμό ANT-1 μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και τοποθετήθηκε επί του θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Αξίζει να αναφερθεί πως από μέρα σε μέρα αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και προς τα τέλη του μήνα το αντίστοιχο των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Εν συνεχεία, ανέφερε πως «Η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει ξεκάθαρη απάντηση για τα αίτια και το μηχανισμό θανάτου της Τζωρτζίνας, όμως θα μείνουν αναπάντητα τα ενδιάμεσα επεισόδια του παιδιού, που οδήγησαν σε βασανιστικό θάνατο» ενώ τόνισε πως «όλα τα επεισόδια της Τζωρτζίνας χρήζουν διερεύνησης».

Ο ιατροδικαστής κ. Λέων επισήμανε πως η κεταμίνη ήταν το ύστατο μέσο για τη δολοφονία της 9χρονης και συμπλήρωσε πως αν ζούσε η Μαλένα, θα είχε τα ίδια προβλήματα με τη μεγάλη αδερφή της.

«Αν και το άλλο παιδάκι ζούσε, θα είχε το ίδιο πρόβλημα με τη Τζωρτζίνα (εγκεφαλοπάθεια – τετραπληγία)».

Σχετικά και με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας είπε πως «το μοτίβο και στις 3 περιπτώσεις είναι παρόμοιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο