Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε σε ένα σχολείο στην Ήπειρο, με μια διευθύντρια σχολείο που δάγκωσε μαθητή της.

Αρχικά, η μητέρα του παιδιού σοκαρίστηκε βλέποντας μια μεγάλη μελανιά στο πόδι και σημάδια στα χέρια του παιδιού της. Το ακόμα μεγαλύτερο σοκ ήρθε, όταν έμαθε πως όλα αυτά τα χτυπήματα, προήλθαν από τη διευθύντρια του σχολείου του.

Από μια εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής, που όπως καταγγέλλει στο Live News η μητέρα του μικρού μαθητή, έχασε την υπομονή της και ξέσπασε, σε ένα 10χρονο παιδί με ειδικές ανάγκες.

Λίγες μόνο ώρες μετά το τέλος του επεισοδιακού μαθήματος, η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε στο Live News, όλα όσα έγιναν.

Όπως σημείωσε, η ίδια τηλεφώνησε στην διευθύντρια και εκείνη με αδιανόητη φυσικότητα της επιβεβαίωσε το απίστευτο.

Ότι δηλαδή η ενήλικη εκπαιδευτικός βρισκόταν σε άμυνα, γιατί το παιδάκι της τραβούσε τα μαλλιά και το δάγκωσε, για να απεγκλωβιστεί.

Το Live News απευθύνθηκε στη διευθύντρια του σχολείου, που δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω. Η γυναίκα είπε στην εκπομπή πως έχει βάλει δικηγόρο και πως θα τοποθετηθεί δημόσια μεταγενέστερα, εάν και εφόσον το κρίνει σκόπιμο.

Η καταγγελία προκάλεσε αίσθηση στην Ήπειρο, που εκτυλίχθηκε και πολύ γρήγορα πήρε διαστάσεις.

Με τους χρήστες των social media να επισημαίνουν πως οι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής, όπως η εν λόγω διευθύντρια, πληρώνονται επειδή έχουν κριθεί κατάλληλοι να χειρίζονται μια σειρά από καταστάσεις, μπροστά σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Κάτι που δεν έγινε χθες το πρωί.

To παιδί όταν επέστρεψε σπίτι προσπαθούσε να περιγράψει στη μητέρα του, αυτά που είχαν συμβεί. Έδειξε τα σημάδια και το «κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται».

Η μητέρα του παιδιού έκανε μήνυση στην εκπαιδευτικό και πλέον ζητάει την παραδειγματική τιμωρία της.

Οι αντιδράσεις για τα όσα έγιναν στο ειδικό σχολείο συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς που έχουν ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης να παίρνουν καταθέσεις, με στόχο να συμπληρωθούν όλα τα κομμάτια που έχουν μείνει κενά, στο παζλ της υπόθεσης.

Ο Κωνσταντίνος Τράμπας, δικηγόρος της μητέρας του παιδιού, μίλησε στο Live News και ανέφερε πως η ίδια η εκπαιδευτικός είχε παραδεχτεί στη  μητέρα του μαθητή την πράξη της.

«Η μητέρα μήνυσε συγκεκριμένο πρόσωπο, γιατί η ίδια της κατήγγειλε τις πράξεις που η ίδια έκανε. Η μητέρα λέει ότι η εκπαιδευτικός της μετέφερε το εξής, ότι το παιδί ήταν ζωηρό και της τράβηξε τα μαλλιά. Το παράπονο της μάνας αυτής είναι το πως αντέδρασε μία εκπαιδευτικός που είναι σε ένα σχολείο που έχει εμπειρία στη διαχείριση παιδιών με αυτισμό. Αυτό είναι το παράπονό της», δήλωσε.