Αποδόθηκαν οι ποινές της Δικαιοσύνης στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τη στυγερή δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Εκτός όμως από τη δολοφονία της συζύγου του, οι ποινές αφορούσαν και στη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας αλλά και σε άλλα δυο πλημμελήματα, την ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση και την ψευδή καταγγελία.

Επιπροσθέτως, το δικαστήριο επέβαλλε και χρηματική ποινή στον κατηγορούμενο ύψους 21.000 ευρώ.

Η απόφαση για την ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών είναι ομόφωνη, όπως ομόφωνη είναι και η απόφαση περί μη αναγνώρισης ελαφρυντικών στον κατηγορούμενο.

Αποφυλακίζεται σε 20 χρόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε 20 χρόνια, ο 34χρονος σήμερα πιλότος, θα μπορεί να αποφυλακιστεί.

Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε η ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια, Άλκηστις Ηγουμενάκη, η οποία ήταν παρούσα στη δίκη.

Όπως ανέφερε, η εισαγγελέας είπε στην δικαστική αίθουσα πως η Καρολάιν χάθηκε για ασήμαντη αφορμή, καθώς ο δράστης δεν κατάφερε να παρουσιάσει καμία πράξη του που να θεωρηθεί εν βρασμώ ψυχής.

Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε παρουσιάσει ως επιχείρημα τον φόβο για το παιδί του από το ξέσπασμα της μητέρας, κάτι το οποίο καταρρίφθηκε από την κίνηση να βάλει το μωρό δίπλα στη νεκρή μητέρα.

Κατά την εισαγγελέα, έκανε τη μέγιστη κακοποιητική πράξη.

Σημειώνεται πως ένας μάρτυρας υπεράσπισης εμφανίστηκε στο δικαστήριο για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ωστόσο υπερασπίστηκε περισσότερο την οικογένειά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο