Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
THYMIOS
Ελλάδα

Πύργος: Έκκληση από την αδελφή του Θύμιου που έχει εξαφανιστεί - «Να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»

Η μόνη από την οικογένειά του που δεν γνωρίζει για την υπόθεση είναι η μητέρα του

Η λύση στην υπόθεση – θρίλερ της εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο Ηλείας , δεν έχει έρθει ακόμα, καθώς ο 39χρονος συνεχίζει να αγνοείται.

Η αδερφή του, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», είπε χαρακτηριστικά: «Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του».

Η αδερφή του 39χρονου ζει και εργάζεται στον Πύργο και είναι εκείνη μάλιστα που μετά το τροχαίο που βίωσε ο αδερφός της, το 2008, τον έφερε στην πρωτεύουσα της Ηλείας.

Θέλοντας για την ώρα να διατηρήσει την ανωνυμία της, σε επικοινωνία με την εφημερίδα «Πατρίς», απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του Θύμιου, σημειώνοντας πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν επικοινωνία και έμαθε από την τηλεόραση για την εξαφάνισή του.

Μάλιστα, κάποιος την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου, με την αιτιολογία πως κυκλοφορεί κάποιος που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως εννοούσε τον αδελφό της.

Για τις εξελίξεις, στην υπόθεση της εξαφάνισης του Θύμιου είναι ενήμεροι στο Καλλιάνι Γορτυνίας, τον τόπο καταγωγής του 39χρονου, με τα αδέλφια και τους συγγενείς να έχουν κινητοποιηθεί πλέον και αυτοί για τον εντοπισμό του. Η μόνη που δεν γνωρίζει ακόμη κάτι, είναι η μητέρα του.


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Θύμιο

Παράλληλα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, καθώς σήμερα ο Θύμιος Μπουγάς συμπληρώνει δυο εβδομάδες από την τελευταία παρουσία του στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου, αφού από εκείνο το σημείο και μετά η τύχη του αγνοείται.

Μέχρι και χθες οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί μέσα και γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ στον Πύργο, καθώς υπήρξε μαρτυρία γυναίκας, η οποία ανέφερε πως το βράδυ της περασμένης Παρασκευής είδε τον 39χρονο άνδρα στην συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένα πλησίον του 1ου Γυμνασίου της πόλης.

Από την έρευνα πάντως των ομάδων ΟΠΚΕ και ΔΙ.ΑΣ. που βρέθηκαν στο σημείο και ερεύνησαν εξονυχιστικά τόσο τα στενά της πόλης όσο και τα βαγόνια εντός του σταθμού, δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να μαρτυρούσε ότι ο Θύμιος έμενε ή πέρασε από εκεί.

Μάλιστα, χθες το πρωί σηκώθηκε και ελικόπτερο για να βοηθήσει στις έρευνες ενώ στον Πύργο βρέθηκε ξανά κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με νέο ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ωστόσο και αυτές οι προσπάθειες για τον εντοπισμό απέβησαν άκαρπες.

Το γεγονός ότι ο Θύμιος Μπουγάς συνήθιζε και στο παρελθόν  να απομονώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα δυσκολεύει το έργο των Αρχών που στρέφουν την προσοχή τους πλέον και σε καταυλισμούς Ρομά, με τους οποίους είχε σχέσεις ο 39χρονος και είχε βρει καταφύγιο στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες έχουν επεκταθεί και εκτός Πύργου, με τις αρχές να τον έχουν αναζητήσει και στο χωριό του στην Αρκαδία, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί ίχνη του μέχρι στιγμής.