Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας σε συνάρτηση με τη συμπεριφορά της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του ίδιου του παιδιού της.

Άλλο ένα σοκαριστικό ντοκουμέντο ήρθε στο φως, δίνοντας νέα τροπή στο θρίλερ της Πάτρας.

Το νέο ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στο νοσοκομείο όπου ήθελε να δείξει ότι προσπαθούσε να σώσει το παιδί της.

Η 33χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι χορήγησε κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα, οδηγώντας την σε μαρτυρικό θάνατο, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας έπαιζε θέατρο μπροστά στο ιατρικό προσωπικό, ζητώντας βοήθεια για να σωθεί το παιδί της.

Νέα αποκάλυψη

Στο ντοκουμέντο που δημοσίευσε η εκπομπή Tlive, ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να φωνάζει ένα νοσηλευτή, ζητώντας του να ειδοποιήσει τους γιατρούς επειδή η 9χρονη Τζωρτζίνα σφάδαζε από τους πόνους.

Στο ντοκουμέντο ακούγεται η Πισπιρίγκου να λέει ότι εκείνη πρέπει να μείνει δίπλα στο παιδί της, γιατί καταγράφει σε βίντεο το περιστατικό, κάτι που της είχαν ζητήσει η γιατροί, προκειμένου να δουν τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της 9χρονης.


Ο συγκλονιστικός διάλογος

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι…

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ!

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε τον γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται φωνές και βογγητά του παιδιού που για ευνόητους λόγους αφαιρέθηκαν στο μοντάζ της τηλεοπτικής εκπομπής.