Ο δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης που υπέστη ξυλοδαρμό στο σχολείο, Δημήτρης Φουφόπουλος, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 στην εκπομπή «Κεντρικό Μαγκαζίνο» με τη δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Μεταξύ άλλων, τόνισε σε σχέση με τον ξυλοδαρμό και εκφοβισμό μαθήτριας στο σχολικό συγκρότητα του 14χρονου που την προηγούμενη Παρασκευή έβαλε τέλος στη ζωή του, αποτελεί καθημερινό περιστατικό και όχι μεμονωμένη περίπτωση. Τόνισε ότι το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της μαθήτριας έχει διαρρεύσει στο σχολείο, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το bullying και ο εκφοβισμός του κοριτσιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Αναφορικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού και εκφοβισμού μαθήτριας στο σχολείο του 14 χρόνου που αυτοκτόνησε

Πρόκειται για καθημερινά περιστατικά από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα. Σήμερα η μικρή αναγκάστηκε να φύγει άρον-άρον από το σχολείο γιατί από τη στιγμή που πήγε το πρωί το ίδιο βίντεο κυκλοφορούσε πάλι στα κινητά εντός του σχολείου με συνεχείς κοροϊδίες και εκφοβισμό του παιδιού. Μετά από τόση δημοσιότητα το γεγονός ότι στο σχολείο μέσα κυκλοφορούν κινητά και διαρρέει το βίντεο ε, προφανώς σε αυτό το σχολείο κάτι πρέπει να γίνει.

Υπάρχουν περιστατικά και εντός του σχολείου και εκτός δεν είναι δηλαδή σχολικό bulling είναι εν γένει το νεανικό bulling. Δεν γνωρίζω αν είχε γίνει καταγγελία από πλευράς του σχολείου αυτό που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι ότι η μικρή μαθήτρια όπως καταγγέλλει και η ίδια και η μητέρα της ενημέρωναν συστηματικά τον διευθυντή του σχολείου, έχουμε ενημερώσει εμείς και με εξώδικά μας το υπουργείο, το τοπικό αστυνομικό τμήμα και τον διευθυντή και δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο προστασίας και δεν ελήφθη και σήμερα. Θα επικοινωνήσω με το υπουργείο για να ενημερώσω και για το σημερινό. Τίποτα δεν τους σταματάει, τι πρέπει άλλο να γίνει για να παρέμβει κάποιος σε αυτό το σχολείο άμεσα;