Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο η Τζωρτζίνα βρισκόταν εντός των νοσοκομείων.

Ειδικότερα, η προφυλακισμένη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της, προκαλεί εντύπωση με σειρά μηνυμάτων που έστελνε σε γιατρό του Νοσοκομείου του Ρίου, παρά το ότι το παιδί είχε πάρει εξιτήριο στις 19 Ιουλίου. Όπως γίνεται γνωστό, έπειτα από επτά μήνες, στις 19 Ιανουαρίου 2022 θα εισαχθεί πάλι στο Ρίο, με την Πισπιρίγκου να κάνει λόγω για αναίτια επεισόδια σπασμών. «Καλά Χριστούγεννα, να έχετε με υγεία. Η Παναγία και η γέννηση του Χριστού μας, να σας δίνει ευλογία και δύναμη και να σας ανταμείβει για τα καλά που κάνετε σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Φιλιά από τη μικρή σας φίλη Τζωρτζίνα», γράφει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Βέβαια, έπειτα από τρεις ημέρες στέλνει ένα ακόμη μήνυμα, όπου ζητά να της επιτραπεί να μοιράσει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ«Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε πόσα παιδάκια νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να φέρω κάποια δωράκια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς» αναφέρει στο μήνυμά της.

Έπειτα την εκ νέου εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Νοσοκομείο Ρίου, στις 26 Ιανουαρίου ακολούθησε η μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ μία ημέρα μετά η Πισπιρίγκου ενημέρωσε για τα όσα έλαβαν χώρα έναν εκ των γιατρών της Τζωρτζίνας.

«Χαίρεται, έγινε το εγκεφαλογράφημα της μικρής. Δεν δείχνει κάτι. Μας είπαν πως είναι ένα φυσιολογικό εγκεφαλογράφημα για τον εγκέφαλο της μικρής. Καρδιολογικός έλεγχος που έγινε, μας είπαν ότι είναι φυσιολογικός για την καρδιά της μετά την ανακοπή. Περιμένουμε νεότερα» τονίζει η ίδια για τη Τζωρτζίνα, μόλις λίγες ημέρες πριν το 9χρονο κορίτσι φύγει από τη ζωή.