Στο επίκεντρο των ερευνών που πραγματοποιεί η αστυνομία βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας 6χρονου αγοριού, μαζί με ένα στενό συγγενή του, μετά την αρπαγή του παιδιού μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Μάλιστα, από το περιβάλλον της μητέρας, προκύπτει ότι η σχέση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι ήταν τεταμένη και έχει ξεσπάσει μια σφοδρή δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του αγοριού. Να σημειωθεί ότι από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται σε εξέλιξη το θρίλερ με την αρπαγή του παιδιού, ηλικίας μόλις 6 ετών.

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός Ράινερ άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του μετά από θόρυβο που άκουσε. Ο μικρός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άνδρα ο οποίος φορούσε μια μαύρη κουκούλα. Ο άγνωστος άρπαξε τον 6χρονο, όπως κατήγγειλε η γιαγιά του αγοριού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που έχει ύψος περίπου 1,80 μ. και επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βαν. Οι αστυνομικές αρχές που ειδοποιήθηκαν έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες, ενώ εξέτασαν και τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν στην περιοχή. Για την υπόθεση έχει εκδοθεί και amber alert.