Ένας 30χρονος άνδρας, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι Big Brother, καθώς και σε πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Λίνδου, μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, κ. Ιωάννης Κοκκινογέννης τόσο για την εξέλιξη της υπόθεσης όσο και για τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται το νεαρό κορίτσι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Ο κ. Κοκκινογέννης είπε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της είχαν πάει παρέα να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου εργαζόταν ο κατηγορούμενος, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος.

Ποιος είναι ο 30χρονος

Ο 30χρονος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου και εκεί γνώρισε την αλλοδαπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της πρότεινε να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την βίασε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της.

Σήμερα ο 30χρονος θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα.