Ήταν καλεσμένοι σε παραδοσιακό κρητικό γάμο, όμως 15 φίλοι του ζευγαριού, αντί για κρητικά χόρεψαν, με την κατάλληλη φυσικά ενδυμασία μπαλαρίνας, την Λίμνη των Κύκνων.

 Η μεγάλη έκπληξη αποκαλύπτεται, με τους καλεσμένους να χειροκροτούν και τους νεόνυμφους πάνω στην πίστα να προσπαθούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Οι 15 φίλοι του γαμπρού και της νύφης χορεύουν υπό τους ήχους της Λίμνης των Κύκνων και στο τέλος, τους σηκώνουν στα χέρια.

 Σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις που έκανε τον γάμο τους θέμα συζήτησης όχι μόνο στην Κρήτη και τα Χανιά, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

 Λίγα 24ωρα μετά, ο γαμπρός, ο DJ που γνώριζε τα πάντα αλλά και ένα μέλος της παρέας των 15, μιλούν στο LIVE NEWS για όλα όσα έγιναν.

 «Ξαφνικά κλείνει η μουσική, μπαίνει η Λίμνη των Κύκνων και βλέπω 15 μαντράχαλους ντυμένους με τις ροζ στολές», λέει ο γαμπρός.

 

Ο γαμπρός και η νύφη δεν είχαν ιδέα. Όταν οι δυο τους ανέβηκαν στην πίστα για να κόψουν την τούρτα απόρησαν, καθώς μια σειρά από άτομα που τους είχαν πει ότι θα δώσουν το παρών, δεν ήταν στις θέσεις τους.

 «Είχα νευριάσει γιατί δεν ήξερα τι γίνεται. Είχαν στριμωχτεί 15 άτομα σε μια τουαλέτα».

 Όταν ο DJ έδωσε το σήμα, οι χορευτές άρχισαν να βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον.

 Για να μην πάει τίποτα στραβά είχαν ετοιμάσει τα πάντα από μέρες και μάλιστα είχαν κάνει και τις σχετικές πρόβες.

 «Οι στολές είναι όλες one size από εταιρεία που προμηθεύει τέτοιες στολές. Ξέραμε σίγουρα ότι η νύφη θα γελάσει πολύ, για τον γαμπρό είχαμε αμφιβολίες», λέει φίλος του γαμπρού.

 Ρόλο κλειδί σε αυτό το απίθανο χορευτικό είχε και ο DJ της εκδήλωσης που όπως λέει, ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα.

 Ανάμεσα στους χορευτές και ο κουμπάρος, τον οποίο είχαν αρχίσει να ψάχνουν.

 Οι εικόνες ήταν εντυπωσιακές και νωρίτερα όταν η νύφη έφτασε στην εκκλησία με ιδιωτικό σκάφος.

 Ο Γιώργος και η Ευγενία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και αμέσως μετά ήταν η ώρα των φίλων και της λίμνης των κύκνων, με τα χαμόγελα και τις ευχές να ντύνουν την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.