Αργά το βράδυ της Πέμπτης σημειώθηκαν νέα επεισόδια στο campus του ΑΠΘ, μετά το τέλος της πορείας αυτά που σημειώθηκαν νωρίτερα και κατά της παρουσίας της αστυνομίας στον πανεπιστημιακό χώρο.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, μια ομάδα που αποσπάστηκε από την πορεία, πήγε προς το εσωτερικό του campus του ΑΠΘ και συγκεκριμένα στο τμήμα της Δασολογίας. Εκεί, άρχισαν να πετούν βεγγαλικά και πέτρες στους αστυνομικούς, με αυτούς να απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης και να ξεκινά ένας τρίτος γύρος επεισοδίων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο φτάνει και ο Αίαντας το ειδικό όχημα της Αστυνομίας που εκτοξεύει νερό, για να δοθεί τέλος στα επεισόδια, τα οποία έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με τραυματίες και ζημιές σε όλο το campus.

Θεσσαλονίκη: Έσπασαν τράπεζες στην πορεία για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Στο μεταξύ νωρίτερα, τα ευτράπελα δεν έλειψαν και από την πορεία στη Θεσσαλονίκη κατά της παρουσίας της αστυνομίας στο ΑΠΘ, καθώς άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα τραπεζών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το GRTimes.gr, άγνωστοι ξέφυγαν της πορείας και έσπασαν τζάμια σε καταστήματα τραπεζών αλλά και δύο ΑΤΜ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα στα χέρια.

lkdlkcd

Οι άγνωστοι κατάφεραν να παρεισφρήσουν στην πορεία των φοιτητών και να προκαλέσουν τις ζημιές στα καταστήματα των τραπεζών, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ισχυρή παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, χωρίς ωστόσο να έχουν επέμβει μέχρι στιγμής.